Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Download het eBook: ‘Wat je moet weten over Office 365’

Het spreekt voor zich dat een overstap naar de cloud geen eenvoudige beslissing is. Daarom hebben we de meest gestelde vragen van zakelijke beslissers die een overstap naar de Microsoft-cloud overwegen beantwoord.Download de gids voor meer informatie over de 6 meest gestelde vragen over Office 365:Is het veilig?Wie gebruikt het nog meer?Wordt er voldaan aan al mijn bedrijfsvereisten voor een cloudoplossing?Wat is de ROI?Is overstappen naar de cloud lastig?

WAT JE MOET WETEN OVER OFFICE 365

 

Het spreekt voor zich dat een overstap naar de cloud geen eenvoudige beslissing is. Daarom hebben we de meest gestelde vragen van zakelijke beslissers die een overstap naar de Microsoft-cloud overwegen beantwoord.

Download de gids voor meer informatie over de 5 meest gestelde vragen over Office 365:

 1. Is het veilig?
 2. Wie gebruikt het nog meer?
 3. Wordt er voldaan aan al mijn bedrijfsvereisten voor een cloudoplossing?
 4. Wat is de ROI?
 5. Is overstappen naar de cloud lastig?

 

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback