Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Download het ‘Microsoft 365: Een complete, veilige oplossing met Office 365 en EMS’ eBook

Samenwerkings-suites brengen tal van immateriële voordelen voor bedrijven met zich mee. En een aantal tastbare voordelen ook. Deze infographic laat u verschillende van deze voordelen zien waaronder: Kosten: systemen met één leverancier zijn doorgaans minder duur.

Microsoft 365:

EEN COMPLETE, VEILIGE OPLOSSING MET OFFICE 365 EN EMS

 

Digitale transformatie verandert fundamenteel de manier waarop bedrijven technologie gebruiken om groei te stimuleren. Het creëert ook een nieuwe werkcultuur.

Office 365 is een kritieke stap in het succes van uw organisatie bij het realiseren van digitale transformatie.

Met Microsoft Enterprise Mobility + Security profiteert u van de voordelen van compromisloze productiviteit en cloud-aangedreven tools, met ingebouwde beheer- en beveiligingsmogelijkheden om nieuwe risico’s en nieuwe scenario’s aan te pakken.

Download dit e-book en ontdek hoe Office en EMS & Windows 10 uw gebruikers nog meer vrijheid en autonomie bieden bij het werken en samenwerken, zonder in te boeten aan veiligheid.

 

Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback