Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Mobiliseer-jouw-bedrijf-office-365-Book-Ereader-Mockup-6

Download het ‘Mobiliseer jouw bedrijf met Office 365’ eBook

De vrijheid om onderweg te werken is inmiddels standaard voor bedrijven van elke grootte. En de eerste stap is het bieden van de juiste hulpmiddelen voor deze nieuwe manier van werken. Office 365 en de cloudhulpmiddelen ervan bieden mobiele werknemers de juiste ondersteuning, zodat ze veilig toegang hebben tot gegevens en kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden.

MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET OFFICE 365

 

De vrijheid om onderweg te werken is inmiddels standaard voor bedrijven van elke grootte. En de eerste stap is het bieden van de juiste hulpmiddelen voor deze nieuwe manier van werken.

Office 365 en de cloudhulpmiddelen ervan bieden mobiele werknemers de juiste ondersteuning, zodat ze veilig toegang hebben tot gegevens en kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Ontdek hoe gemakkelijk het is om jouw bedrijf mobiel te maken, te verbeteren en meer te doen door het gratis e-book te downloaden:

 • Plaats en tijd onafhankelijk: meer weten over hoe de werkstijl van een mobiele werknemer tot minder stress en hogere productiviteit leidt.
 • Veiligheid voor alles: informatie over de overgang naar cloudopslag en hoe dit de last van het beveiligen van uw gegevens van jouw schouders kan nemen.
 • Teamwerk maakt de droom waar: lees meer over het synchroniseren van jouw gegevens zodat jouw teamleden hun apparaten kunnen gebruiken om soepel en alert te reageren.

 

Download het eBook 'Mobiliseer jouw bedrijf met Office 365'

  Ja ik ga akkoord met het ontvangen van gerichte berichten over producten, diensten, evenementen en acties van OfficeGrip

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback