Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

snelcursus-azure-ad-3

Download het ‘Snelcursus Azure Active Directory’ eBook

De vrijheid om onderweg te werken is inmiddels standaard voor bedrijven van elke grootte. En de eerste stap is het bieden van de juiste hulpmiddelen voor deze nieuwe manier van werken. Office 365 en de cloudhulpmiddelen ervan bieden mobiele werknemers de juiste ondersteuning, zodat ze veilig toegang hebben tot gegevens en kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden.

SNELCURSUS AZURE ACTIVE DIRECTORY

 

Azure Active Directory is een belangrijk component van digitale transformatie en creëert een échte moderne werkplek. Azure AD biedt bedrijven een eenvoudige, elegante manier om moeiteloze gebruikerservaringen te bieden, IT-efficiëntie te ontsluiten en beveiliging te verbeteren.

Download ‘Een snelcursus in Azure Active Directory’ en leer alles wat je moet weten over Azure AD installeren in je bedrijf. Het gratis eBook is inclusief:

 • een overzicht van Azure AD en hoe het werkt
 • de voordelen van het gebruik van een enkele, uniforme beveiligingsidentiteit
 • hoe Azure AD gebruikerservaringen verbetert
 • wat Azure AD doet om identiteiten te beveiligen

 

snelcursus-azure-ad

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback