Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

8-tips-microsoft-governance-3

Download het ‘8 Tips voor het succes van Microsoft Teams Governance’ eBook

Bijeenkomsten met collega’s en bestaande en potentiële klanten vormen een essentieel onderdeel van de werkdag van elke medewerker. Maar toen Microsoft een enquête organiseerde onder ruim 3000 mensen op allerlei verschillende locaties en uit alle generaties, bleek dat ze vaker dan ooit vergaderen en daaruit steeds minder meerwaarde halen.

8 TIPS VOOR HET SUCCES VAN MICROSOFT TEAMS GOVERNANCE

 

Microsoft Teams is binnen korte tijd uitgegroeid van een multifunctioneel communicatie-platform naar een essentieel hulpmiddel voor de hedendaagse werkomgeving.
Het beheren van een Microsoft Teams-omgeving voor je gehele organisatie is geen gemakkelijke taak.

Om ervoor te zorgen dat u wildgroei kunt voorkomen, interne gegevens veilig kunt houden en alles zo efficiënt mogelijk voor uw eindgebruikers kunt laten functioneren, zijn enkele serieuze beheersmaatregelen vereist.

Hier is een duur woord voor in de engelse taal: governance. Dit woord duidt op de handeling of de wijze van besturen, de gedragscode, het toezicht op organisaties. Governance is misschien nog het beste te omschrijven als werkafspraken.

In dit ebook behandelen we 8 belangrijke onderwerpen waarover je afspraken dient te maken voor het effectief beheren van Microsoft Teams.

 

Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

8-tips-microsoft-teams-governance-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback