Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Een-spoedcursus-productieve-vergaderingen-leiden-3

Download het ‘Een spoedcursus productieve vergaderingen leiden’ eBook

Bijeenkomsten met collega’s en bestaande en potentiële klanten vormen een essentieel onderdeel van de werkdag van elke medewerker. Maar toen Microsoft een enquête organiseerde onder ruim 3000 mensen op allerlei verschillende locaties en uit alle generaties, bleek dat ze vaker dan ooit vergaderen en daaruit steeds minder meerwaarde halen.

EEN SPOEDCURSUS PRODUCTIEVE VERGADERINGEN LEIDEN

 

Bijeenkomsten met collega’s en bestaande en potentiële klanten vormen een essentieel onderdeel van de werkdag van elke medewerker.

Maar toen Microsoft een enquête organiseerde onder ruim 3000 mensen op allerlei verschillende locaties en uit alle generaties, bleek dat ze vaker dan ooit vergaderen en daaruit steeds minder meerwaarde halen.

Daarom geven we je tien tips, trucs en technologieën die je elke dag kunt gebruiken om vergaderingen doelmatiger te maken.

 

Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback