OfficeGrip_logo

Home » Downloads » 8 digitale transformatie lessen in de praktijk

8 Digitale Transformatielessen in de Praktijk

Ontdek welke stappen je moet ondernemen als je je traject voor digitale transformatie wilt gaan definiëren. Hoewel je strategie uniek moet zijn voor je bedrijfsbehoeften, kun je toch veel leren van de ervaringen die andere organisaties met transformatie hebben opgedaan.

In dit eBook, 8 digitale transformatie lessen in de praktijk, worden bruikbare inzichten besproken die zijn ontleend aan voorbeelden van organisaties die gebruik maken van slimme technologie om hun producten en processen te verbeteren.

Lees dit eBook voor meer informatie over het toepassen van een aantal van deze lessen in je organisatie:

  • Begin met dromen en details. Digitale transformatie vereist beide.
  • Je data zijn waardevoller dan je bedrijf. Zorg dus dat je je data op orde hebt voordat je aan het transformatietraject begint.
  • Als je je bedrijf wilt veranderen, moet je de bedrijfscultuur veranderen. Creëer dus een fundament dat ondersteuning biedt voor verandering en daartoe uitnodigt.
8-digitale-transformatie-lessen-in-de-praktijk-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.