OfficeGrip_logo

Gratis download

De Ultieme Microsoft Teams Gids

Alle informatie die jij nodig hebt over Microsoft Teams in één gids! In de Ultieme Microsoft Teams Gids bespreken wij alle functionaliteiten en handige functies die jij kunt gebruiken.

Ultieme Microsoft Teams Gids eBook

Onderwerpen in dit eBook:

Hoe veilig is Teams

Microsoft Teams is de samenwerkingshub voor jouw organisatie

Microsoft Teams creëert één samenwerkingsplek voor de gehele organisatie. Werknemers krijgen de mogelijkheid om vanaf elke locatie samen te werken met elkaar en contact op te nemen.

Nu we steeds vaker hybride zijn gaan werken, is Microsoft Teams eigenlijk een applicatie die niet meer kan ontbreken. De applicatie zorgt er namelijk voor dat iedereen binnen de organisatie makkelijker contact kan opnemen met interne en externe personen.

Bellen

Neem contact op met collega’s vanaf elke locatie. Met de belfunctionaliteit kun je altijd snel en gemakkelijk een collega bereiken.

Chatten

Stuur korte berichten naar collega’s of deel documenten binnen de chat. Op deze manier blijft de mailbox beschikbaar voor belangrijke zaken.

Samenwerken

Deel gegevens en werk samen vanuit een team. Microsoft Teams maakt het makkelijker om samen te werken in de bekende Office apps.

Vergaderen

Plan vergaderingen en laat iedereen direct deelnemen. Het is met Microsoft Teams mogelijk om iedereen bij deze vergadering te betrekken.

Download GRATIS

Microsoft Teams belomgeving

*Binnen 15 minuten ontvangt u het eBook op uw mailadres

Veelgestelde vragen

Microsoft Teams is flexibel in te richten. Dit maakt het mogelijk om binnen bijna elke organisatie Microsoft Teams te implementeren. Of uw organisatie nu veel of weinig vanuit huis werkt, Microsoft Teams kan toch een impact maken op de manier waarop u werkt.

Het is lastig om direct een kostenplaatje te geven over de kosten van een Microsoft Teams oplossing. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, waardoor daar geen eenduidig antwoord op is te geven. Voor meer informatie over de kosten kunt u deze pagina bekijken.

Microsoft Teams is een platform wat het makkelijker maakt om samen te werken en gegevens te delen. Het creëert eigenlijk één centraal platform voor de complete organisatie. Dit versimpelt de huidige ICT-omgeving en helpt werknemers op een veiligere manier te werken.

Microsoft Teams maakt het mogelijk om met interne collega’s te bellen. Om met externe personen te bellen via Microsoft Teams is er een Telefonie integratie nodig. Bekijk de Microsoft Teams Telefonie integratie hier.