OfficeGrip_logo

Home » Downloads » Microsoft Viva: Kennis, communicatie, onderwijs, resources en inzichten op één plek

Microsoft Viva: Kennis, communicatie, onderwijs, resources en inzichten op één plek

Vandaag de dag werken we steeds meer vanuit verschillende werkplekken. Dit zorgt ervoor dat het steeds lastiger wordt om met de werkvloer verbonden te blijven. Daar komt Microsoft Viva voor om de hoek kijken. Microsoft Viva is de ingang voor alle communicatie, kennis, leermiddelen en inzichten van een bedrijf. Dit zorgt ervoor dat werknemers een centrale plek hebben waar hun kennis en inzichten gedeeld kunnen worden. Je kan Microsoft Viva dus zien als een portal naar jullie digitale werkplaats.

Microsoft Viva bestaat momenteel uit 4 modules. Deze modules zijn Viva Connections, Viva Insights, Viva Learning en Viva Topics. In de loop van de tijd zal er aan Viva meerdere modules worden toegevoegd.

In dit e-book leer je meer over de manier waarop Microsoft Viva communicatie, kennis, onderwijs, resources en inzichten samen brengt in één platform.

 

Microsoft Viva - Kennis, communicatie, onderwijs, resources en inzichten

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.