OfficeGrip_logo

Home » Downloads » Versnel je AVG-naleveingsreis met Microsoft 365

Versnel je AVG-nalevingsreis met Microsoft 365

Omarm de Algemene Verordening Gegevensbescherming met de meest volledige, meest beveiligde en intelligentste oplossing voor digitaal werken.

De AVG dwingt elke organisatie om te kijken naar hoe de organisatie reageert op de huidige uitdagingen op het gebied van beveiliging en naleving. Hiervoor kunnen ingrijpende veranderingen nodig zijn in de manier waarop je bedrijf gegevens verzamelt, gebruikt en beheert.

Microsoft heeft Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security samengevoegd in een enkele oplossing genaamd Microsoft 365 die altijd up-to-date is. Hierdoor worden bedrijven bevrijd van de kosten en complexiteit van meerdere, gefragmenteerde systemen die niet noodzakelijkerwijs waren ontworpen om te voldoen aan de huidige standaarden.

Download dit gratis eBook om de informatie te krijgen die je nodig hebt om vergaderingen te houden die mensen willen bijwonen.

Lees dit whitepaper voor een uitgebreide bespreking van:

  • de AVG en bijbehorende implicaties voor organisaties.
  • Hoe je met de mogelijkheden van Microsoft 365 Enterprise je AVG-naleving kunt aanpakken en sneller aan de AVG kunt voldoen.
  • Wat je kunt doen om nu aan de slag te gaan.

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.