OfficeGrip_logo

E-mails samenvatten en opstellen met Copilot in Outlook

In Outlook maakt Copilot voor Microsoft 365 het beheren van e-mails eenvoudiger, zodat u zich meer kunt concentreren op effectieve communicatie. Het helpt u lange e-mailgesprekken te begrijpen, verschillende gezichtspunten te zien en onbeantwoorde vragen te ontdekken. Met Copilot kunt u snel antwoorden met aanwijzingen of korte notities omzetten in volledige e-mails met behulp van bronnen uit Microsoft 365. U kunt ook eenvoudig de toon en lengte van uw bericht aanpassen.

Bekijk een korte video om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden die beschikbaar zijn met Copilot in Outlook.

Inhoudsopgave

E-mailthreads samenvatten

Copilot in Outlook introduceert de functie “Thread Summarize”, ontworpen om uw e-mailbeheer te vereenvoudigen. Met deze functie biedt Outlook beknopte opsommingen of genereert het een volledige samenvatting van de gekozen e-mailthread, weergegeven boven de thread in het leesvenster. Dit ontwerp maakt het gemakkelijker om de hoofdpunten van uitgebreide e-mailgesprekken te begrijpen. Bovendien bevat de samenvatting links naar specifieke reacties, waardoor snelle toegang tot verschillende delen van de thread mogelijk is.

Concept-e-mails

Copilot in Outlook introduceert ook de functie voor het opstellen van e-mails, waarmee u sneller e-mails kunt opstellen. Deze functie maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking om u te helpen e-mails te schrijven door suggesties te doen op basis van de context van uw bericht. Copilot in Outlook kan u ook helpen bij het schrijven van e-mails vanaf het begin, met behulp van de informatie die u verstrekt. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe e-mail beginnen door een onderwerp en enkele opsommingstekens op te geven. Copilot in Outlook gebruikt deze informatie vervolgens om een volledige e-mail voor u op te stellen.

microsoft-365-copilot-maken-concepten

Om een ​​concept te verfijnen, kunt u de toon of lengte van het antwoord aanpassen. U kunt Copilot in Outlook bijvoorbeeld vragen om de e-mail formeler of informeler te maken, of langer of korter te maken.

microsoft-365-copilot-tone-of-voice-1

Vereisten

Standaard wordt het Outlook-bureaublad (ook bekend als de klassieke Outlook voor Windows) geleverd met een schakelaar in zowel het huidige kanaal (preview) als het huidige kanaal, zodat u kunt overstappen naar de nieuwe Outlook voor Windows, wat nodig is om te profiteren van de Copilot functionaliteit.

Microsoft 365 voor admins

Meer informatie over Microsoft 365?

Download dan gratis ons eBook met meer informatie

Download het gratis eBook:

Microsoft 365 voor admins

Microsoft 365 voor admins

Meer lezen

copilot-prompting
Copilot

Microsoft 365 Copilot – de kunst en wetenschap van prompting

Prompting is hoe je Microsoft 365 Copilot vraagt om iets voor je te doen – zoals creëren, samenvatten, bewerken of transformeren. Denk bij prompting aan een gesprek voeren, waarbij je eenvoudige maar duidelijke taal gebruikt en context biedt, zoals je dat ook zou doen met een assistent. Er zijn veel soorten prompts die je kunt gebruiken, afhankelijk van de taak die je gedaan wilt hebben.

Lees meer...
copilot-studio
Copilot

Microsoft Copilot Studio

Microsoft Copilot Studio is een end-to-end AI-platform voor gesprekken waarmee u copilots kunt maken en aanpassen met behulp van natuurlijke taal of een grafische interface. Met Copilot Studio kunt u eenvoudig copilots ontwerpen, testen en publiceren die aansluiten op uw specifieke behoeften voor interne of externe scenario’s in uw branche, afdeling of rol.

Lees meer...
microsoft-archive
Eindgebruiker

Beheer uw verouderde gegevens met Microsoft 365 Archive

Vaak is het voor organisaties belangrijk om inactieve of verouderde gegevens gedurende langere tijd te bewaren voor toekomstig gebruik. Met Microsoft 365 Archive kunnen deze inactieve gegevens worden verplaatst naar een “koude opslaglaag” (archief) binnen SharePoint.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!