OfficeGrip_logo

E-mails samenvatten en opstellen met Copilot in Outlook

In Outlook maakt Copilot voor Microsoft 365 het beheren van e-mails eenvoudiger, zodat u zich meer kunt concentreren op effectieve communicatie. Het helpt u lange e-mailgesprekken te begrijpen, verschillende gezichtspunten te zien en onbeantwoorde vragen te ontdekken. Met Copilot kunt u snel antwoorden met aanwijzingen of korte notities omzetten in volledige e-mails met behulp van bronnen uit Microsoft 365. U kunt ook eenvoudig de toon en lengte van uw bericht aanpassen.

Bekijk een korte video om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden die beschikbaar zijn met Copilot in Outlook.

Inhoudsopgave

E-mailthreads samenvatten

Copilot in Outlook introduceert de functie “Thread Summarize”, ontworpen om uw e-mailbeheer te vereenvoudigen. Met deze functie biedt Outlook beknopte opsommingen of genereert het een volledige samenvatting van de gekozen e-mailthread, weergegeven boven de thread in het leesvenster. Dit ontwerp maakt het gemakkelijker om de hoofdpunten van uitgebreide e-mailgesprekken te begrijpen. Bovendien bevat de samenvatting links naar specifieke reacties, waardoor snelle toegang tot verschillende delen van de thread mogelijk is.

Concept-e-mails

Copilot in Outlook introduceert ook de functie voor het opstellen van e-mails, waarmee u sneller e-mails kunt opstellen. Deze functie maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking om u te helpen e-mails te schrijven door suggesties te doen op basis van de context van uw bericht. Copilot in Outlook kan u ook helpen bij het schrijven van e-mails vanaf het begin, met behulp van de informatie die u verstrekt. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe e-mail beginnen door een onderwerp en enkele opsommingstekens op te geven. Copilot in Outlook gebruikt deze informatie vervolgens om een volledige e-mail voor u op te stellen.

microsoft-365-copilot-maken-concepten

Om een ​​concept te verfijnen, kunt u de toon of lengte van het antwoord aanpassen. U kunt Copilot in Outlook bijvoorbeeld vragen om de e-mail formeler of informeler te maken, of langer of korter te maken.

microsoft-365-copilot-tone-of-voice-1

Vereisten

Standaard wordt het Outlook-bureaublad (ook bekend als de klassieke Outlook voor Windows) geleverd met een schakelaar in zowel het huidige kanaal (preview) als het huidige kanaal, zodat u kunt overstappen naar de nieuwe Outlook voor Windows, wat nodig is om te profiteren van de Copilot functionaliteit.

Ook aan de slag met Copilot?

Download dan gratis ons eBook voor meer informatie

Download het gratis eBook:

Stappenplan voor het implementeren van Copilot for Microsoft 365 in uw organisatie

Meer lezen

multi-tenant-kopstuk
Achtergrond

De voordelen van een multitenant-organisatie in Microsoft 365

In de wereld van cloud computing is het concept van een multitenant-organisatie een belangrijk aspect dat bedrijven in staat stelt om (kosten)efficiënter te werken. Microsoft heeft dit concept omarmd en geïmplementeerd in Entra ID en Microsoft 365. In deze blog gaan we dieper in op wat een multitenant-organisatie is, hoe het werkt en wat het kan opleveren.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!