Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 13 februari 2013
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0

Eind 2013 zijn er meer mobiele apparaten dan mensen

Aan het eind van 2013 zullen er meer mobiele apparaten in de wereld zijn dan mensen, als we het onderzoek van Cisco moeten geloven. Volgens hun Visual Networking Index Global Mobile Data Traffic Forecast Update-onderzoek is het aantal mobiele apparaten enorm gegroeid. Cisco verwacht ook dat de hoeveelheid mobiele dataverkeer in 2017 verdertienvoudigd zal zijn en dat er dan meer dan 10 miljard mobiele apparaten zullen zijn.

In 2012 groeide het aantal mobiel-verbonden tablets 2,5 keer naar 36 miljoen en elke tablet genereerde 2,4 keer meer verkeer dan de gemiddelde smartphone. Android verslaat iOS als het gaat om datagebruik in de Verenigde Staten en West-Europa. Wereldwijd steeg de hoeveelheid mobiele dataverkeer in 2012 met maar liefst 70%, wat 12 keer zoveel is als het internet in 2000.

Consumenten kijken ook steeds meer video’s via mobiel. In 2012 groeide dit met 50%. In 2017 zal twee derde van het wereldwijde dataverbruik afkomstig zijn door het kijken van video’s, volgens Cisco.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.