Eindgebruiker

IT moet uw werk makkelijker maken, niet moeilijker

Als eindgebruiker maakt u elke dag gebruik van IT tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Te vaak vormen de IT-producten en diensten van uw bedrijf een obstakel tijdens uw werk, terwijl het voor u juist belangrijk is dat IT simpel en eenvoudig is.

U bent dan ook niet op zoek naar de nieuwste en meest uitgebreide producten en diensten, maar juist naar een IT-omgeving die uw werkzaamheden eenvoudiger en gemakkelijker maken.

OfficeGrip kan ervoor zorgen u als eindgebruiker op de meest optimale manier gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving, zodat IT niet tegen u werkt, maar juist voor u gaat werken.

Wij trainen de eindgebruiker, met gratis relevante en duidelijke handleidingen

Trainingsmateriaal-3

Handleidingen en mailings voor en over uw dagelijkse bezigheden

Het is begrijpelijk voor een eindgebruiker die niet veel affiniteit heeft met IT dat hij/zij soms problemen tegenkomt terwijl zij aan het werk zijn. Oplossing? Gratis handleidingen voor de meest gebruikte software en problemen. Verder stelt Officegrip ook informatieve mailings beschikbaar waar u als eindgebruiker voor kunt inschrijven, zodat u en uw organisatie het maximale uit uw diensten kan halen.

E-mail-1

Haal het meeste uit uw software (tips & tricks)

Officegrip wilt de eindgebruiker van onze diensten en licenties zo goed mogelijk voorzien van informatie zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van hun software. Officegrip heeft hiervoor handleidingen met tips & tricks om u hierbij te helpen.

Floorwalking-1

Gespecialiseerde en persoonlijke hulp op de werkvloer met ons nieuwe concept floorwalking

Floorwalking is Officegrip haar nieuwste concept om het maximale uit de aangeboden licenties en diensten te halen. Bij het floorwalken komt er een specialist van Officegrip bij uw organisatie fysiek op de werkvloer om uw personeel te helpen om het maximale uit hun werkzaamheden te halen. Hoe kunt u eenvoudig automatisch voor-gegenereerde e-mails sturen door het gebruiken van een sneltoets binnen Exchange Online? En hoe maakt u optimaal gebruik van Excel? Onze floorwalker laat het u en uw werknemers zien.