Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-forms-email-ontvangst-bevestiging-beschikbaar

Email ontvangstbevestiging is nu beschikbaar in Microsoft Forms

Microsoft heeft deze week een zeer interessante functie aangekondigd voor Microsoft Forms. E-mailbevestiging voor respondenten wordt op dit moment uitgerold en wordt binnenkort beschikbaar voor alle zakelijke klanten.

Ontwerpers van formulieren kunnen respondenten een e-mailontvangstbewijs van hun antwoorden geven door te klikken op “Stuur e-mailbevestiging naar respondenten” in ”  ” –  Instellingen – Notificatie.

Picture1.png

 

De invuller van het formulier ziet dan de optie  “Stuur me een bevestigingsmail van mijn antwoorden” net boven de verzend-knop. Indien geselecteerd, ontvangen de respondenten een e-mail met hun antwoorden ter bevestiging na indiening.

 

Picture2.png

 

Respondenten ontvangen een bevestigingsmail met een bedankbericht en een link om hun antwoorden te bekijken.

 

Picture3.png

 

Zijn er limieten aan de e-mailbevestigingsfunctie?

De e-mailbevestiging is alleen beschikbaar als uw respondenten tot uw organisatie behoren en u ‘Naam opnemen’ heeft aangevinkt onder Instellingen.

Wat gebeurt er als ik het formulier of de reacties op het formulier verwijder?

Respondenten zullen niet langer toegang hebben tot hun antwoorden via de link die ze ontvangen in de bevestigingsmail.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback