Floorwalking

floorwalking-1

Floorwalking

Niet door kunnen werken en met onbeantwoorde vragen blijven zitten rondom het nieuwe IT-systeem? Daar heeft OfficeGrip een slimme oplossing voor. Floorwalking zorgt ervoor dat iedereen binnen de organisatie een “warme introductie” krijgt van de nieuwe werkomgeving binnen Office 365. Omdat de Floorwalker zich tussen de eindgebruikers begeeft, worden issues snel gesignaleerd en opgepakt. Hierdoor blijven problemen niet lang liggen en wordt het adoptieproces goed gemonitord.
 

Floorwalking-1

Een slimme en duurzame transitie naar de nieuwe IT-omgeving

Dankzij Floorwalking gaat het nieuwe IT-systeem leven onder eindgebruikers en stijgt de betrokkenheid. Floorwalkers zijn de voelsprieten van de adoptiestrategie doordat zij actief rondlopen op de werkvloer en direct vragen en problemen van eindgebruikers kunnen signaleren en oplossen.

Dit bespaart niet alleen kostbare werktijd van uw medewerkers, maar ook van de IT-afdeling; zij hoeven zich namelijk niet bezig te houden met gebruikersvragen!

Laagdrempelig trainen met de eindgebruiker als middelpunt

Bij OfficeGrip snappen we dat een training of cursus vaak onpersoonlijk is. Tijdens trainingen is er vaak geen tijd om vragen te beantwoorden of daadwerkelijk de nieuwe werkwijze uit te proberen. De vragen en problemen ontstaan dan ook pas wanneer medewerkers zelf gaan werken binnen de nieuwe omgeving.

Daarom begeeft de Floorwalker zich tussen de eindgebruikers en ondersteunt deze direct ter plekke. Op deze manier is de verstoring van werktijd minimaal en wordt de effectiviteit niet aangetast.

Floorwalking-2
Floorwalking-3b

Problemen aanpakken en trainen voor zij die het nodig hebben


Iedereen heeft eigen wensen en behoeftes, en daarmee ook zijn eigen vragen. In plaats van zelf te zoeken naar antwoorden of zogeheten “shadow IT”-oplossingen, zorgt de Floorwalker ervoor dat mensen zich gehoord voelen, direct het goede antwoord hebben en de juiste manier van werken adopteren.

Zo optimaliseren we processen die bijdragen aan het werksucces en de veiligheid van uw bedrijf.

Kennis ≠ kunde


Kennis betekent nog geen kunde, dat begrijpen we maar al te goed bij OfficeGrip.

Een nieuwe werkwijze dient niet alleen goed aangeleerd, maar ook goed uitgevoerd te worden.

Daarom assisteren onze Floorwalkers uw medewerkers niet alleen bij het leren werken met de verschillende applicaties binnen Office 365, maar ook bij het aanleren van de nieuwe werkwijze binnen de digitale werkomgeving.

Floorwalking-4

Inzoomen op de zaak van… De Kring


Schouwburg De Kring in Roosendaal is een eigentijds theater in het hart van Roosendaal. Naast volgeboekte programma’s met grote namen beschikken zij ook over het beste theaterrestaurant van Nederland.

Het motto van De Kring omvat het verbinden van de mensen in regio Roosendaal in hun behoefte aan cultuur, ontspanning en inspiratie. Een professionele bedrijfsvoering vormt hiervoor de basis, en daarom koos De Kring voor een IT-partnership met OfficeGrip.

OfficeGrip ondersteunt De Kring niet alleen als leverancier, maar ook zeker als partner. Dit doen wij door te starten met een vroegtijdige onboarding van alle werknemers. Daarnaast zijn constante en regelmatige Floorwalksessies gepland om ervoor te zorgen dat de gehele organisatie mee blijft bewegen met de ambities en ontwikkelingen binnen De Kring.