OfficeGrip_logo

Goedkeuringen in Microsoft Teams nu algemeen beschikbaar


Met goedkeuringen in Microsoft Teams kan iedereen, van eerstelijnsmedewerkers tot medewerkers op het hoofdkantoor, eenvoudig goedkeuringen maken, beheren en delen, rechtstreeks vanuit uw hub voor teamwerk. Goedkeuringen in Teams worden momenteel uitgerold en zouden medio januari algemeen beschikbaar moeten zijn. Zodra de Approvals-apps automatisch zijn geïnstalleerd, kunt u naadloos:

Een goedkeuringsverzoek maken

U kunt in Microsoft Teams snel een goedkeuringsstroom starten vanuit een chat of een kanaalgesprek . U kunt ook een goedkeuring maken vanuit de app Goedkeuringen . Vul gewoon de naam van het verzoek in, wie het moet goedkeuren, eventuele aanvullende informatie en voeg indien nodig een bijlage toe. Bovendien kunt u aangepaste reacties maken om uw verzoek af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf.

goedkeuringen-microsoft-teams-1

Een aanvraag goedkeuren of afwijzen

Zodra een goedkeuring is ingediend, worden de goedkeurders op de hoogte gebracht. Ze kunnen snel de details van het verzoek en eventuele bestanden in de goedkeuring bekijken. Als het verzoek is ingediend in een chat of een kanaal, wordt een goedkeuringskaart weergegeven met alle relevante acties die u kunt ondernemen.

goedkeuringen-indienen-microsoft-teams-2

Uw goedkeuringen bijhouden en beheren

U kunt al uw goedkeuringen vanaf één plek bekijken en beheren, de Approvals-app in Teams. Elk verzoek wordt weergegeven samen met belangrijke details zoals de status, bron, aanvrager en goedkeurders. U kunt ook een specifieke goedkeuring selecteren om meer informatie te zien en de voortgang bij te houden.

goedkeuringen-app-microsoft-teams-3

Breng al uw goedkeuringen op één plek samen

Goedkeuringen in Teams zijn bovenop Power Platform gebouwd, zodat u al uw goedkeuringsstromen binnen het bedrijf op één plek kunt samenbrengen met behulp van de eenvoudige workflow en uitbreidingsmogelijkheden van Power Automate .

  1. Vanuit de Power Automate-ontwerpstudio kunt u een nieuwe stroom maken en een trigger, zoals een systeemgestuurde gebeurtenis, selecteren uit een van onze 350+ connectoren, waaronder de Azure DevOps- en ServiceNow- connectoren die onlangs zijn bijgewerkt om eenvoudig in de Approvals-app te worden gestoken in Teams.
  2. Voeg een workflow-stap toe om een start- en wachtgoedkeuring te maken door het blok Goedkeuringen als actie te gebruiken en de relevante goedkeuringsdetails in te vullen, zoals goedkeurders, bijlagen, enz. Door deze stap toe te voegen, ziet u automatisch updates van de goedkeuringsstatus en meldingen direct in Teams via de goedkeuringshub.
  3. Voeg een voorwaarde toe om te controleren of het verzoek is goedgekeurd of geweigerd om de volgende stap in uw workflow te voltooien.

Elektronische handtekeningen vastleggen (binnenkort beschikbaar)

Er kunnen momenten zijn dat u iets moet laten goedkeuren en vastleggen met meer formele attesten, en dat het toevoegen van handtekeningen aan het goedkeuringsproces noodzakelijk is. We werken nauw samen met belangrijke partners om u in staat te stellen een elektronische handtekeninggoedkeuring te creëren met Adobe Sign, DocuSign en andere externe providers native binnen de Approval-app. Kies eenvoudig uw provider van elektronische handtekeningen en voeg de details toe. Na verzending ontvangen ondertekenaars een e-mail en kunnen ze deze gemakkelijk beoordelen en ondertekenen. Goedkeuringen houden de volledige workflow in de juiste context binnen Teams bij.

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!