OfficeGrip_logo

GRATIS Master Class Microsoft Lync

Microsoft Lync is de missing link voor Het Nieuwe Werken. Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. Wilt u weten wat dit voor uw organisatie kan betekenen? 

Wilt u eens de praktijk van het Nieuwe Werken ervaren? Want hoe werkt dat nou eigenlijk als collega’s zelf bepalen hoe, waar en wanneer ze werken? Dát wilt u natuurlijk eerst weten voordat u aan dit avontuur begint.

De praktijk van het Nieuwe Werken hebben we als OfficeGrip zelf ook moeten uitvinden. Enkele jaren geleden hebben we onze mensen de ruimte en technologie om altijd en overal te kunnen werken en samenwerken gegeven. En wat blijkt nu? Het Nieuwe Werken wérkt.

We laten u graag zien hoe het Nieuwe Werken onze organisatie leuker, groener en productiever heeft gemaakt. Daarom nodigen we u van harte uit voor een inspiratiesessie, waarin we u demonstreren hoe we bij OfficeGrip met elkaar samenwerken.

Dat is voor u meteen een mooie gelegenheid om met ons te bespreken hoe het Nieuwe Werken in úw organisatie eruit kan zien. We hebben misschien niet alle antwoorden, maar leren elke dag, en delen graag onze ervaringen.

Bel 088 – 47 47 400 om u gratis aan te melden.

Deel dit artikel

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!