Hardware

Hardware

Producten voor zakelijk gebruik

Bij OfficeGrip kunt u terecht voor al uw zakelijke producten. Wij helpen zakelijke klanten graag met het vervangen, innoveren en uitbreiden van onder andere computers, notebooks, smartphones, printers, actieve netwerkapparatuur en meer.

OfficeGrip Hardware

HP EliteBook 850 G8

Duurzame laptop met lange batterijduur

Met de HP EliteBook 850 G8 bent u verzekerd van een sterke laptop met lange batterijduur. De EliteBook 850 G8 heeft een batterijduur tot wel 14 uur en 45 minuten. Met een scherm tot wel 1000 nits kunt u zelfs buiten het scherm goed zien.
HP EliteBook 850 G8 voorkant
HP ProBook 450 G8 zijkant

HP ProBook 450 G8

Compacte en lichte behuizing

De HP ProBook 450 G8 heeft een aluminium behuizing met een gewicht vanaf 1,74 kg. Dit maakt de laptop gemakkelijk om mee te nemen van de ene plek naar de andere. Met een batterijduur tot 12 uur en 30 minuten kunt u altijd en overal zorgeloos werken.

HP Elite Dragonfly 13.3"

Krachtige laptop voor onderweg

Met de HP Elite Dragonfly 13.3″ met Intel i5 of Intel i7 processor werkt u overal met intensieve programma’s. Door de krachtige processor bent u verzekerd van een laptop met top prestaties. Maak bijna overal verbinding met 4G LTE en werk buiten met een uitzonderlijk heldere scherm, tot wel 400 nits.

HP Elite Dragonfly 13.3 Intel i5 2

Zoekt u een specifiek product? Neem dan contact op of bekijk onze webshop.

Jabra Evolve2 40

Perfecte audio met uitstekende geluidsisolatie

Met de Jabra Evolve2 40 kunt u uitstekend contact hebben met uw klanten. Door de drie krachtige microfoons bent u altijd goed hoorbaar en verstaanbaar. De isolerende kussens zorgen ervoor dat het geluid om u heen passief wordt gedempt. En dat met een gewicht van maar 188 gram! Dit zorgt ervoor dat de Jabra Evolve2 40 extreem comfortabel blijft om te dragen.

Poly Studio P5

Zakelijke webcam

Met de Poly Studio P5 bent u altijd haarscherp zichtbaar. Met een privacy sluiter en ingebouwde microfoon is de Poly Studio P5 uiterst geschikt voor apps zoals Microsoft Teams.

Poly Studio P5

ContactNeem contact op met onze hardware experts

Locatie: Blauwhekken 5b 4751XD Oud-Gastel