Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 16 november 2012
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0

Heeft e-mail eigenlijk nog wel een toekomst naast social media?

In minder dan een decennium zijn sociale netwerksites zo snel gegroeid dat ze tegenwoordig onderdeel uitmaken van het alledaagse leven van de mens. Vooral voor de jongere generatie is het lastig om een wereld voor te stellen zonder Twitter, Facebook en alle andere grote sociale platforms. Maar hoe zit dat met e-mail? Wat is de toekomst van e-mail of heeft het de beste dagen al gehad?

Maak je maar geen zorgen. E-mail zal misschien wel nooit meer verdwijnen. Nog steeds doet e-mail marketing het beter dan search of social marketing. Wanneer e-mail marketing gecombineerd wordt met een bescheiden sociale strategie en een sterke mobiele aanwezigheid, zal de kracht van e-mail ertoe leiden dat een marketeer meer winst genereert en verbeterde resultaten zal zien. We kunnen stiekem gewoon niet meer zonder e-mail.

 

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.