Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 14 december 2012
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0

Helder Windows beheer in de wintermaanden

Ondanks dat OfficeGrip een IT-leverancier met talloze technische specialisten in dienst, is marketing wel degelijk een belangrijke tak van sport binnen OfficeGrip. De marketingafdeling kreeg de opdracht mee om voor de winter een campagne te bedenken voor de potentiële klanten van OfficeGrip.

De wintercampagne heeft als doel dat de potentiële klant zoveel mogelijk in aanraking komt met de term OfficeGrip. In combinatie met het seizoen winter was het voor de marketingafdeling al snel duidelijk dat dit diende te gebeuren met een heuse OfficeGrip ijskrabber (zie foto). De ijskrabber heeft als slogan meegekregen: OfficeGrip ‘helder Windows beheer’.

Na drie weken hebben we al een aanzienlijk aantal zeer positieve en enthousiaste reacties ontvangen van onze potentiële klanten. Kortom, een succesvolle marketingcampagne welke zeker opgevolgd zal worden door een nieuwe, leuke marketingcampagne.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.