OfficeGrip_logo

Hoe weet ik of ik een Exchange-account in Outlook heb?

Microsoft Outlook ondersteunt meerdere accounttypen, zoals Microsoft Exchange Server, POP3, IMAP en Outlook.com (voorheen Hotmail).

Voor sommige functies in Outlook is een Exchange-account vereist, dat wordt geleverd door uw organisatie, Microsoft Office 365 en sommige internetproviders.
 

Uw accounttype controleren in Outlook

  1. Kies in hoofdvenster van Outlook Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen.

    Accountinstellingen in Outlook

  2. Op het tabblad E-mail ziet u uw accounts en het Type voor elk account.

    Een Exchange-account wordt vermeld als Microsoft Exchange.

    Accounttype in Outlook

 

Functies die specifiek zijn voor Exchange-versies

Sommige functies in Outlook zijn alleen beschikbaar in specifieke versies van Exchange. Zie De versie van Microsoft Exchange Server bepalen waarmee mijn account verbinding maakt als u werkt met een Exchange-account. 

Meer lezen

Microsoft Viva

Wat is Viva Engage

Vanaf deze week is Microsoft Viva Engage, de nieuwste app binnen Microsoft Viva, nu algemeen beschikbaar voor klanten over de hele wereld.

Lees meer...
onedrive-15-jaar-nieuwe-functies-1
OneDrive

OneDrive bestaat 15 jaar

Het is deze maand precies 15 jaar geleden dat Microsoft de dienst/app OneDrive lanceerde. In die tijd is OneDrive uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van cloud opslag, zowel voor consumenten als zakelijke gebruikers. Dit leek ons het ideale moment om terug te kijken naar het begin van OneDrive en zeker ook naar de toekomst.

Lees meer...
Hoe werk je veiliger met jouw organisatie
Beveiliging

Hoe werk je veiliger met jouw organisatie

We zien dat organisaties steeds mobieler beginnen te worden. Dit betekent dat data zich op steeds meer plekken en apparaten bevindt. Het is belangrijk om een goede omgeving hiervoor te creëren, omdat het verspreiden van allerlei data risico’s met zich mee brengt. Daarom moet je als organisatie nadenken over op welke manier je werknemers toegang geeft tot gegevens.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!