OfficeGrip_logo

Hoe wijzig je de hoeveelheid offline beschikbare e-mail in Outlook

Met een Microsoft Exchange Server-account kunt u bepalen hoeveel e-mail beschikbaar is wanneer u offline werkt met een langzame netwerkverbinding of helemaal geen netwerkverbinding.

 1. Klik op Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen.
  Accountinstellingen in de weergave Backstage
 2. Selecteer een Exchange-account en klik vervolgens op Wijzigen.
  Opdracht Wijzigen in het dialoogvenster Accountinstellingen
 3. Verplaats de schuifregelaar onder Offline-instellingen om de gewenste tijd in te stellen, zoals Alles, 12 maanden, 6 maanden, 3 maanden of 1 maand.
  Schuifregelaar voor de hoeveelheid opslagruimte voor offline-e-mail

  Als u de schuifregelaar bijvoorbeeld naar 3 maanden verplaatst, worden alleen berichten van de afgelopen drie maanden gesynchroniseerd met uw offline Outlook-gegevensbestand (.ost) van de Exchange-server. Items die ouder zijn dan drie maanden staan alleen in uw postvak op de server. U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen.

  Exchange-modus met cache, dat een kopie van uw berichten downloadt, moet zijn ingeschakeld.

Standaard worden Exchange-accounts in Outlook zo geconfigureerd dat alleen een bepaald aantal maanden wordt gesynchroniseerd, afhankelijk van de grootte van de schijf. In de volgende tabel ziet u de standaardinstelling voor de schuifregelaar voor synchronisatie voor verschillende schijfgrootten:

SCHIJFGROOTTEN
Kleiner dan of gelijk aan 32 GB
Groter dan 32 GB, maar kleiner dan 64 GB
Gelijk aan of groter dan 64 GB


STANDAARDINSTELLING

1 maand
3 maanden
1 jaar

Meer lezen

Achtergrond

Inventariseer kwetsbaarheden: De fundering van cyberweerbaarheid

Het inventariseren van kwetsbaarheden is meer dan een technische noodzaak; het is een strategische stap die de ruggengraat vormt van elke cybersecurity-strategie. Deze blog biedt een analyse van deze procedure, evalueert de gevolgen voor bedrijfscontinuïteit en rampenherstelplanning, en geeft concrete aanbevelingen om organisaties te beschermen tegen hedendaagse cyberdreigingen.

Lees meer...
Achtergrond

Secure7: Versterking van uw cyberweerbaarheid in het licht van NIS2

Cybersecurity is een cruciaal onderwerp in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. Het beschermt onze gegevens, systemen en infrastructuur tegen kwaadwillende aanvallen en bedreigingen. Met de voortdurende groei van technologie en het toenemende aantal cyberaanvallen, wordt het waarborgen van digitale veiligheid steeds urgenter.

Lees meer...
header-nis2-self-assessment-8
Beveiliging

Nieuw! Het OfficeGrip NIS2 Self Assessment

Met trots kondigen wij in dit blog de lancering van het OfficeGrip NIS2 Self Assessment aan. Dit Assessment is speciaal ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van de aanstaande NIS2-regelgeving. Deze kosteloze online zelfevaluatie kunt u inzetten om inzicht te krijgen in hoeverre uw organisatie impact gaat ervaren van de NIS2 wetgeving en in welke mate u al voldoet aan de beoogde NIS2 cyberveiligheid maatregelen.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!