OfficeGrip_logo

Hoe wijzig je de hoeveelheid offline beschikbare e-mail in Outlook

Met een Microsoft Exchange Server-account kunt u bepalen hoeveel e-mail beschikbaar is wanneer u offline werkt met een langzame netwerkverbinding of helemaal geen netwerkverbinding.

 1. Klik op Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen.
  Accountinstellingen in de weergave Backstage
 2. Selecteer een Exchange-account en klik vervolgens op Wijzigen.
  Opdracht Wijzigen in het dialoogvenster Accountinstellingen
 3. Verplaats de schuifregelaar onder Offline-instellingen om de gewenste tijd in te stellen, zoals Alles, 12 maanden, 6 maanden, 3 maanden of 1 maand.
  Schuifregelaar voor de hoeveelheid opslagruimte voor offline-e-mail

  Als u de schuifregelaar bijvoorbeeld naar 3 maanden verplaatst, worden alleen berichten van de afgelopen drie maanden gesynchroniseerd met uw offline Outlook-gegevensbestand (.ost) van de Exchange-server. Items die ouder zijn dan drie maanden staan alleen in uw postvak op de server. U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen.

  Exchange-modus met cache, dat een kopie van uw berichten downloadt, moet zijn ingeschakeld.

Standaard worden Exchange-accounts in Outlook zo geconfigureerd dat alleen een bepaald aantal maanden wordt gesynchroniseerd, afhankelijk van de grootte van de schijf. In de volgende tabel ziet u de standaardinstelling voor de schuifregelaar voor synchronisatie voor verschillende schijfgrootten:

SCHIJFGROOTTEN
Kleiner dan of gelijk aan 32 GB
Groter dan 32 GB, maar kleiner dan 64 GB
Gelijk aan of groter dan 64 GB


STANDAARDINSTELLING

1 maand
3 maanden
1 jaar

Meer lezen

neomounts
Eindgebruiker

Optimaliseer uw werkplek: ontdek de ideale monitorarm, laptopstand en trolley voor uw organisatie

In de dynamische wereld van moderne werkplekken is ergonomie cruciaal voor een productieve en comfortabele werkomgeving. Daarom presenteren wij met trots onze aanbevolen producten, variërend van NEXT-series monitorarmen tot handige laptopstands en veelzijdige trolleys. In deze blog nemen we een kijkje in de unieke eigenschappen van elk product in onze selectie.

Lees meer...
Stream-Microsoft
Eindgebruiker

Microsoft Stream: de toekomst van video in Microsoft 365

De toekomst van video op het werk ziet er rooskleurig uit met Microsoft Stream, het videoplatform binnen Microsoft 365 voor bedrijven. Dit platform integreert video’s in de dagelijkse gang van zaken op het werk. Met nieuwe tools en functies zoals Copilot, snelle trim, vertalingen, video-afspelen en opnemen in Outlook, en meer, kunt u uw video’s boeiender en toegankelijker maken voor mensen op uw werk.

Lees meer...
excellente-klantbeleving
Achtergrond

Vernieuwde klantbeleving: de kracht van ons nieuwe ticketsysteem

Bij OfficeGrip is ons voornaamste doel om langdurige en waardevolle relaties met onze klanten op te bouwen. Om hierin te kunnen excelleren is recentelijk de Customer Experience-afdeling opgericht, die een cruciale rol gaat spelen als verbindende schakel tussen onze organisatie en klanten. In dit blogartikel licht ik graag uit hoe dit team niet alleen problemen oplost, maar ook een waardevolle toevoeging biedt aan onze klanten.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!