Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

hoeveelheid-offlie-beschikbare-email-wijzigen-outlook

Hoe wijzig je de hoeveelheid offline beschikbare e-mail in Outlook

Met een Microsoft Exchange Server-account kunt u bepalen hoeveel e-mail beschikbaar is wanneer u offline werkt met een langzame netwerkverbinding of helemaal geen netwerkverbinding.

Hoe wijzig je de hoeveelheid offline beschikbare e-mail in Outlook

Outlook-logo-wit
Outlook

Met een Microsoft Exchange Server-account kunt u bepalen hoeveel e-mail beschikbaar is wanneer u offline werkt met een langzame netwerkverbinding of helemaal geen netwerkverbinding.

 1. Klik op Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen.
  Accountinstellingen in de weergave Backstage
 2. Selecteer een Exchange-account en klik vervolgens op Wijzigen.
  Opdracht Wijzigen in het dialoogvenster Accountinstellingen
 3. Verplaats de schuifregelaar onder Offline-instellingen om de gewenste tijd in te stellen, zoals Alles, 12 maanden, 6 maanden, 3 maanden of 1 maand.

  Schuifregelaar voor de hoeveelheid opslagruimte voor offline-e-mail

  Als u de schuifregelaar bijvoorbeeld naar 3 maanden verplaatst, worden alleen berichten van de afgelopen drie maanden gesynchroniseerd met uw offline Outlook-gegevensbestand (.ost) van de Exchange-server. Items die ouder zijn dan drie maanden staan alleen in uw postvak op de server. U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen.

  Exchange-modus met cache, dat een kopie van uw berichten downloadt, moet zijn ingeschakeld.

Standaard worden Exchange-accounts in Outlook zo geconfigureerd dat alleen een bepaald aantal maanden wordt gesynchroniseerd, afhankelijk van de grootte van de schijf. In de volgende tabel ziet u de standaardinstelling voor de schuifregelaar voor synchronisatie voor verschillende schijfgrootten:

SCHIJFGROOTTEN
Kleiner dan of gelijk aan 32 GB
Groter dan 32 GB, maar kleiner dan 64 GB
Gelijk aan of groter dan 64 GB
STANDAARDINSTELLING
1 maand
3 maanden
1 jaar
 
 
 

 
 

Download het eBook:

12 Tips & Tricks voor Outlook 2016

 

12-tips-trucs-outlook-2016

12 Tips & Trucs voor Outlook 2016

Ongetwijfeld hebt u Outlook al eerder gebruikt. Maar misschien hebt u zich afgevraagd of er niet een betere, snellere manier is om iets te doen. Daarom hebben we dit eBook gemaakt, zodat u meer kunt leren over onze favoriete verborgen functies, technieken en tijdbesparingen in Outlook 2016 voor Windows.

Download het eBook '16 Tips & Trucs voor Onenote 2016'

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback