Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Hulp bij Office365 problemen?

Zoekt u hulp bij Office365 problemen? We horen steeds vaker ondernemers die klagen over problemen met het gebruik van Office365, daarom hebben zullen we de komende periode regelmatig verschillende korte blog artikelen schrijven met de meest voorkomende Office365 problemen.

Problemen met het aanmelden bij Office 365 oplossen

Gebruikers en beheerders hebben in Office 365 de beschikking over programma’s voor het controleren van de servicestatus en het oplossen van problemen.
Aanmelden bij Office 365 lukt niet

Als u zich niet kunt aanmelden bij de portal van Office 365 (https://login.microsoftonline.com), lukt het misschien wel om u rechtstreeks aan te melden bij de verschillende services. Voeg voor de onderstaande URL’s een bladwijzer toe aan uw webbrowser, zodat u snel toegang kunt krijgen tot de services die u het meest gebruikt.
Service Typ deze URL in de adresbalk van uw browser:
E-mail https://mail.office365.com
SharePoint-teamsites https://.sharepoint.com/.aspx
SkyDrive Pro https://.sharepoint.com/personal/_/Documents/Forms/All.aspx
Nieuwsfeed https://-my.sharepoint.com

Nog steeds problemen?

Neem dan contact op met het OfficeGrip Office365 team via: 088-4747400

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.