Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 13 december 2012
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0

India spamparadijs

Binnen een jaar tijd wordt de meeste spam verstuurd vanuit India, waarmee de Verenigde Staten wordt onttroond als lijstaanvoerder. Deze snelle opmars van India is in belangrijke mate te wijten aan de snelle online groei die het land momenteel kent.

Inmiddels is 9,3% van alle spam afkomstig van Indiase computers, gevolgd door de Verenigde Staten (8,3%), en Zuid-Korea (5,7%). De top vijf wordt afgesloten door Indonesië en Rusland met beiden 5%.

Maar de stijging van India in de rangschikking van spam-producenten is ook te wijten aan de veranderende strategie van spammers. Steeds meer wordt de aandacht verschoven van traditionele e-mail naar sociale netwerken als een kanaal om spam te verzenden. Zowel Facebook, Twitter en ook nieuwkomer Pinterest worden steeds vaker door spammers gebruikt.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.