Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 25 oktober 2012
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0

Is Office de killer-app voor de tablet?

Morgan Stanley voerde enkele maanden geleden een diepteonderzoek uit naar de toekomst van de tablet markt. Eén van de meest belangrijke conclusies: 61% van alle tablet gebruikers willen gebruik kunnen maken van Microsoft Office. iPad’s en Android tablets zijn geweldige apparaten om informatie te consumeren. Je kan er perfect muziek op luisteren, films op bekijken en spelletjes mee spelen. Wil je echter meer, moet je een brief maken of een spreadsheet analyseren, dan laten de huidige tablets het afweten.

Windows 8 zal dat veranderen. Op zowel de goedkopere Windows RT, als Windows 8 tablets, is Office beschikbaar. De Windows RT tablet is zelfs uitgerust met een gratis versie van Office Home & Student 2013 RT. Office Home & Student 2013 RT bevat overigens niet alle Office producten. Alleen Word, Excel, PowerPoint en OneNote zijn opgenomen. Outlook ontbreekt dus.

Speelt Microsoft in op een veel gevraagde behoefte van consumenten om meer met een tablet te kunnen doen dan het consumeren van informatie alleen? Ik denk van wel. Mijn verwachting is dat alleen al de beschikbaarheid van Office op de tablets een aanzienlijke hoeveelheid gebruikers zal doen overtuigen dat Windows RT de volgende tablet is die ze moeten aanschaffen. Ik hoor graag je mening!

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.