OfficeGrip_logo
Maak de ideale thuiswerkplek met de juiste spullen

Maak de ideale thuiswerkplek met de juiste spullen.

Het werken vanuit huis is iets wat wij steeds vaker gaan doen. Dit wil je uiteraard wel zo comfortabel mogelijk doen. Misschien heeft jouw baas wel een budget apart gezet voor de inrichting van jouw thuiswerkplek. Wij bespreken hier welke spullen jij het beste kan aanschaffen om de ideale thuiswerkplek te creëren.

1. Zorg voor een goede bureaustoel

Een goede bureaustoel is enorm belangrijk om vanuit huis goed te kunnen werken. Probeer niet al te veel te besparen op een bureaustoel, maar zoek een ergonomische bureaustoel uit. Je zit tenslotte 7-8 uur per dag op je bureaustoel en wilt eventuele rugklachten voorkomen. Zoek een stoel uit die voldoende ondersteuning biedt en een goede bouwkwaliteit heeft. Test de stoel in een winkel en kijk hoe jij hem vindt zitten. Zo voorkom je rugklachten en kan jij comfortabeler je werk uitvoeren.
HP E24D 60,5 cm

2. Maak gebruik van dubbele monitoren

Voor een ideale thuiswerkplek kunnen dubbele monitoren niet ontbreken. Het is veel makkelijker om met 2 monitoren tussen verschillende tabbladen te wisselen. Zorg dat je wel 2 dezelfde schermen naast elkaar zet, zoals de HP E24 G4. Dit zorgt ervoor dat je dezelfde helderheid en kleuren op je scherm ziet. Wil je een ingebouwd docking station in het scherm, dan kan je kiezen voor de HP E24D. Deze twee schermen zijn identiek, behalve dat de E24D een docking station heeft om alles op aan te sluiten.

3. Een goed bureau voor je thuiswerkplek

Een goed bureau voor je werkplek is belangrijk. Je wilt wel de ruimte hebben om al je spullen kwijt te kunnen. Zorg ervoor dat je een bureau koop die in verschillende hoogtes verstelbaar is. Het is belangrijk om rechtop achter je bureau te zitten en de juiste hoogte te kunnen instellen. Je kunt ervoor kiezen om een bureau te kopen die elektrisch in hoogte verstelbaar is. Dit zorgt ervoor dat jij ook kunt staan achter je bureau, wat voor de nodige afwisseling kan zorgen.

4. Een headset voor muziek en bellen

Ben jij heel de dag aan het bellen voor werk, dan kan een goede headset niet ontbreken. Met de Jabra Evolve2 40 ben je voorzien van een helder geluid en een sterke microfoon. Zo ben je altijd en overal duidelijk verstaanbaar. De Evolve2 40 is speciaal voor Microsoft Teams geoptimaliseerd, zodat je een optimale gebruikersbeleving hebt. Muziek luisteren is met de 40 mm speakers ook een plezier. Handig voor tijdens het beantwoorden van alle e-mails.
MX Master 3

5. Toetsenbord, muis en andere ondersteunende producten

Een goed toetsenbord en muis is er belangrijk voor een goede thuiswerkplek. Dit zijn ook materialen die je 7-8 uur per dag gebruikt. Een ergonomische muis zoals de Logitech MX Master 3 of de Logitech M575 zorgt ervoor dat je minder snel last van je hand krijgt. Dit in combinatie met een draadloos toetsenbord van HP zorgt ervoor dat je compleet draadloos bent, waardoor er minder kabels zichtbaar zijn op je bureau. Verder mogen spullen als een kladblok, pen en papier niet ontbreken voor de momenten dat je even snel wat moet gaan opschrijven.

Tot slot

Het hebben van goede werkspullen is belangrijk om je werk goed uit te kunnen voeren. Dingen zoals een goed bureau en stoel zijn cruciaal om lichamelijke klachten te voorkomen. Verder maak je het met een goede headset, muis en toetsenbord compleet af. Ben je op zoek naar nog meer werkspullen? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Meer lezen

kennis-cybersecurity
Achtergrond

Flink gebrek aan kennis over cybersecurity bij Nederlandse werknemers

Het jaarlijkse State of the Phish-rapport van Proofpoint, een vooraanstaande speler in cybersecurity- en compliance-oplossingen, wijst uit dat meer dan twee derde (69%) van de Nederlandse werknemers bewust het risico nemen om hun organisaties in gevaar te brengen. Dit gedrag resulteert in potentieel schadelijke gevolgen zoals ransomware- of malware-infecties, datalekken, of financieel verlies.

Lees meer...
HP-Amplify-Power-Partner
Achtergrond

OfficeGrip Hardware is trotse HP Amplify Power Partner

Onze relatie met HP stelt ons in staat om onze klanten niet alleen de beste producten te bieden, maar ook op maat gemaakt advies en uitstekende ondersteuning. Of je nu op zoek bent naar krachtige Probooks, Elitebooks, HP Pro en Elite Desktops, ZBooks, Z Desktop Workstations, printers of andere oplossingen binnen het HP-portfolio, bij OfficeGrip Hardware vind je precies wat je nodig hebt.

Lees meer...
AI-werkvloer
Copilot

De juiste manier om AI te benutten

De productiviteitswinsten van AI komen alleen wanneer bedrijven een doelgerichte en programmatische aanpak hanteren voor hun uitrol. In dit artikel geven wij vijf stappen om uw AI-implementatie te perfectioneren.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!