OfficeGrip_logo
Microsoft Teams display en computer

Maak kennis met het Microsoft Teams display

Microsoft Teams heeft een belangrijke rol gespeeld bij de transitie naar het thuiswerken. Door Microsoft Teams zijn we extra verbonden met onze collega’s en kunnen we gemakkelijker samenwerken en communiceren met elkaar. Nu komt Microsoft met een nieuw product, het Microsoft Teams display. Een apparaat waarop de meest functies van Microsoft Teams gebruikt kunnen worden. Lees hieronder de mogelijkheden die het Microsoft Teams display biedt.

1. Een all-in-one apparaat voor Microsoft Teams

Het Microsoft Teams display brengt alle favoriete functies samen op een apparaat. Denk bijvoorbeeld aan chatten, meetings, telefonie, kalenders en bestanden. Zo blijf je makkelijk in contact met je collega’s vanuit je thuis werkplek. Het Teams display heeft een hoogwaardige microfoon, camera en luidspreker, zodat je optimaal gebruik kan maken van betrouwbare bel- en vergaderervaringen.

2. Een overzichtelijk en gepersonaliseerd scherm

Het Microsoft Teams display helpt je om een overzicht op je werkzaamheden te houden. Belangrijke activiteiten en notificaties worden weergegeven op het always-on display en vrij gemaakt van je primaire werkapparaat. Dit zorgt ervoor dat jij je ongestoord kunt focussen op je werkzaamheden. Je kunt ook het Microsoft Teams display personaliseren door de achtergrond te wijzigen en er komen extra personalisatie-opties beschikbaar.
Microsoft Teams Displays

3. Handsfree spraakondersteuning met Cortana

Het nieuwe Microsoft Teams display beschikt over de spraak assistent Cortana. Met Cortana kun je onder andere verzoeken zoals “Wat staat er vandaag in mijn agenda?”, “Deel dit document met Harry”, “Neem deel aan mijn volgende vergadering” en “presenteer het kwartaaloverzicht” doen. Dit maakt het Teams display extra gemakkelijk in gebruik.
Microsoft Teams display Cortana

4. Samenwerking met je pc

Het Teams display biedt een naadloze integratie met je computer. Je kan gemakkelijk beide apparaten vergrendelen en ontgrendelen vanaf een aangesloten computer. Ook het openen van bestanden en berichten en deze verplaatsen naar de computer is mogelijk door de naadloze integratie. Dit zorgt ervoor dat het Teams display de ultieme compagnon wordt van je computer.

5. Zakelijke privacy en beveiliging van het Teams display

Bij het Microsoft Teams display is privacy en beveiliging enorm belangrijk. Het Teams display bevat een aantal belangrijke privacy en veiligheidsfuncties:

  • Met een sluit klep voor de camera en een schakelaar voor het dempen van de microfoon
  • IT-beheerders kunnen de beeldschermen veilig beheren, bijwerken en bewaken via het Teams-beheerportal.
  • Gebruikers kunnen zich veilig aanmelden met hun zakelijke Azure Active Directory-inloggegevens
Microsoft Teams display

5. Tot slot

Het Microsoft Teams display zorgt ervoor dat je extra verbonden bent met je collega’s en meer overzicht kan houden op je werkzaamheden. Het is de ultieme compagnon van Microsoft Teams op je computer. Kortom is het een handig apparaat voor mensen die thuis aan het werk zijn.

Meer lezen

hoe-microsoft-teams-sharepoint-samen-werken-1
Microsoft Teams

Hoe Microsoft Teams en SharePoint samenwerken

Microsoft Teams en SharePoint zijn twee krachtige tools die ontworpen zijn om samen te werken en te versterken. Terwijl Teams een platform biedt voor real-time samenwerking en communicatie, biedt SharePoint een centrale locatie voor het delen en beheren van documenten en inhoud.

Lees meer...
wat-is-games-for-work-nieuwe-microsoft-teams-app-1
Achtergrond

Wat is Games for Work, een nieuwe Microsoft Teams-app

Games for Work is een nieuwe app van Microsoft, die bedrijven helpt om productiviteit te verhogen door het gebruik van gamification. De app biedt een scala aan tools waarmee bedrijven hun werknemers kunnen uitdagen en motiveren om meer te presteren door middel van leuke en interactieve spellen.

Lees meer...
adobe-acrobat-integratie-microsoft-teams-1
IT Manager

Doe meer met de Adobe Acrobat integratie in Microsoft Teams

De integratie van Adobe Acrobat in Microsoft Teams maakt het werken met PDF-bestanden nog gemakkelijker en efficiënter. Voortaan hoef je niet meer tussen verschillende programma’s heen en weer te schakelen om samen te werken aan documenten, want alles wat je nodig hebt is nu binnen handbereik in Teams.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!