OfficeGrip_logo
Microsoft Teams display en computer

Maak kennis met het Microsoft Teams display

Microsoft Teams heeft een belangrijke rol gespeeld bij de transitie naar het thuiswerken. Door Microsoft Teams zijn we extra verbonden met onze collega’s en kunnen we gemakkelijker samenwerken en communiceren met elkaar. Nu komt Microsoft met een nieuw product, het Microsoft Teams display. Een apparaat waarop de meest functies van Microsoft Teams gebruikt kunnen worden. Lees hieronder de mogelijkheden die het Microsoft Teams display biedt.

1. Een all-in-one apparaat voor Microsoft Teams

Het Microsoft Teams display brengt alle favoriete functies samen op een apparaat. Denk bijvoorbeeld aan chatten, meetings, telefonie, kalenders en bestanden. Zo blijf je makkelijk in contact met je collega’s vanuit je thuis werkplek. Het Teams display heeft een hoogwaardige microfoon, camera en luidspreker, zodat je optimaal gebruik kan maken van betrouwbare bel- en vergaderervaringen.

2. Een overzichtelijk en gepersonaliseerd scherm

Het Microsoft Teams display helpt je om een overzicht op je werkzaamheden te houden. Belangrijke activiteiten en notificaties worden weergegeven op het always-on display en vrij gemaakt van je primaire werkapparaat. Dit zorgt ervoor dat jij je ongestoord kunt focussen op je werkzaamheden. Je kunt ook het Microsoft Teams display personaliseren door de achtergrond te wijzigen en er komen extra personalisatie-opties beschikbaar.
Microsoft Teams Displays

3. Handsfree spraakondersteuning met Cortana

Het nieuwe Microsoft Teams display beschikt over de spraak assistent Cortana. Met Cortana kun je onder andere verzoeken zoals “Wat staat er vandaag in mijn agenda?”, “Deel dit document met Harry”, “Neem deel aan mijn volgende vergadering” en “presenteer het kwartaaloverzicht” doen. Dit maakt het Teams display extra gemakkelijk in gebruik.
Microsoft Teams display Cortana

4. Samenwerking met je pc

Het Teams display biedt een naadloze integratie met je computer. Je kan gemakkelijk beide apparaten vergrendelen en ontgrendelen vanaf een aangesloten computer. Ook het openen van bestanden en berichten en deze verplaatsen naar de computer is mogelijk door de naadloze integratie. Dit zorgt ervoor dat het Teams display de ultieme compagnon wordt van je computer.

5. Zakelijke privacy en beveiliging van het Teams display

Bij het Microsoft Teams display is privacy en beveiliging enorm belangrijk. Het Teams display bevat een aantal belangrijke privacy en veiligheidsfuncties:

  • Met een sluit klep voor de camera en een schakelaar voor het dempen van de microfoon
  • IT-beheerders kunnen de beeldschermen veilig beheren, bijwerken en bewaken via het Teams-beheerportal.
  • Gebruikers kunnen zich veilig aanmelden met hun zakelijke Azure Active Directory-inloggegevens
Microsoft Teams display

5. Tot slot

Het Microsoft Teams display zorgt ervoor dat je extra verbonden bent met je collega’s en meer overzicht kan houden op je werkzaamheden. Het is de ultieme compagnon van Microsoft Teams op je computer. Kortom is het een handig apparaat voor mensen die thuis aan het werk zijn.

Meer lezen

neomounts
Eindgebruiker

Optimaliseer uw werkplek: ontdek de ideale monitorarm, laptopstand en trolley voor uw organisatie

In de dynamische wereld van moderne werkplekken is ergonomie cruciaal voor een productieve en comfortabele werkomgeving. Daarom presenteren wij met trots onze aanbevolen producten, variërend van NEXT-series monitorarmen tot handige laptopstands en veelzijdige trolleys. In deze blog nemen we een kijkje in de unieke eigenschappen van elk product in onze selectie.

Lees meer...
Stream-Microsoft
Eindgebruiker

Microsoft Stream: de toekomst van video in Microsoft 365

De toekomst van video op het werk ziet er rooskleurig uit met Microsoft Stream, het videoplatform binnen Microsoft 365 voor bedrijven. Dit platform integreert video’s in de dagelijkse gang van zaken op het werk. Met nieuwe tools en functies zoals Copilot, snelle trim, vertalingen, video-afspelen en opnemen in Outlook, en meer, kunt u uw video’s boeiender en toegankelijker maken voor mensen op uw werk.

Lees meer...
excellente-klantbeleving
Achtergrond

Vernieuwde klantbeleving: de kracht van ons nieuwe ticketsysteem

Bij OfficeGrip is ons voornaamste doel om langdurige en waardevolle relaties met onze klanten op te bouwen. Om hierin te kunnen excelleren is recentelijk de Customer Experience-afdeling opgericht, die een cruciale rol gaat spelen als verbindende schakel tussen onze organisatie en klanten. In dit blogartikel licht ik graag uit hoe dit team niet alleen problemen oplost, maar ook een waardevolle toevoeging biedt aan onze klanten.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!