OfficeGrip_logo
Microsoft Teams display en computer

Maak kennis met het Microsoft Teams display

Microsoft Teams heeft een belangrijke rol gespeeld bij de transitie naar het thuiswerken. Door Microsoft Teams zijn we extra verbonden met onze collega’s en kunnen we gemakkelijker samenwerken en communiceren met elkaar. Nu komt Microsoft met een nieuw product, het Microsoft Teams display. Een apparaat waarop de meest functies van Microsoft Teams gebruikt kunnen worden. Lees hieronder de mogelijkheden die het Microsoft Teams display biedt.

1. Een all-in-one apparaat voor Microsoft Teams

Het Microsoft Teams display brengt alle favoriete functies samen op een apparaat. Denk bijvoorbeeld aan chatten, meetings, telefonie, kalenders en bestanden. Zo blijf je makkelijk in contact met je collega’s vanuit je thuis werkplek. Het Teams display heeft een hoogwaardige microfoon, camera en luidspreker, zodat je optimaal gebruik kan maken van betrouwbare bel- en vergaderervaringen.

2. Een overzichtelijk en gepersonaliseerd scherm

Het Microsoft Teams display helpt je om een overzicht op je werkzaamheden te houden. Belangrijke activiteiten en notificaties worden weergegeven op het always-on display en vrij gemaakt van je primaire werkapparaat. Dit zorgt ervoor dat jij je ongestoord kunt focussen op je werkzaamheden. Je kunt ook het Microsoft Teams display personaliseren door de achtergrond te wijzigen en er komen extra personalisatie-opties beschikbaar.
Microsoft Teams Displays

3. Handsfree spraakondersteuning met Cortana

Het nieuwe Microsoft Teams display beschikt over de spraak assistent Cortana. Met Cortana kun je onder andere verzoeken zoals “Wat staat er vandaag in mijn agenda?”, “Deel dit document met Harry”, “Neem deel aan mijn volgende vergadering” en “presenteer het kwartaaloverzicht” doen. Dit maakt het Teams display extra gemakkelijk in gebruik.
Microsoft Teams display Cortana

4. Samenwerking met je pc

Het Teams display biedt een naadloze integratie met je computer. Je kan gemakkelijk beide apparaten vergrendelen en ontgrendelen vanaf een aangesloten computer. Ook het openen van bestanden en berichten en deze verplaatsen naar de computer is mogelijk door de naadloze integratie. Dit zorgt ervoor dat het Teams display de ultieme compagnon wordt van je computer.

5. Zakelijke privacy en beveiliging van het Teams display

Bij het Microsoft Teams display is privacy en beveiliging enorm belangrijk. Het Teams display bevat een aantal belangrijke privacy en veiligheidsfuncties:

  • Met een sluit klep voor de camera en een schakelaar voor het dempen van de microfoon
  • IT-beheerders kunnen de beeldschermen veilig beheren, bijwerken en bewaken via het Teams-beheerportal.
  • Gebruikers kunnen zich veilig aanmelden met hun zakelijke Azure Active Directory-inloggegevens
Microsoft Teams display

5. Tot slot

Het Microsoft Teams display zorgt ervoor dat je extra verbonden bent met je collega’s en meer overzicht kan houden op je werkzaamheden. Het is de ultieme compagnon van Microsoft Teams op je computer. Kortom is het een handig apparaat voor mensen die thuis aan het werk zijn.

Meer lezen

multi-tenant-kopstuk
Achtergrond

De voordelen van een multitenant-organisatie in Microsoft 365

In de wereld van cloud computing is het concept van een multitenant-organisatie een belangrijk aspect dat bedrijven in staat stelt om (kosten)efficiënter te werken. Microsoft heeft dit concept omarmd en geïmplementeerd in Entra ID en Microsoft 365. In deze blog gaan we dieper in op wat een multitenant-organisatie is, hoe het werkt en wat het kan opleveren.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!