OfficeGrip_logo

Microsoft 365

Een moderne werkplek

Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De verschillende applicaties maken het mogelijk om optimaal samen te werken met de gehele organisatie!

Microsoft 365

Waarom kiezen voor Microsoft 365?

Met Microsoft 365 gebruikt uw organisatie een krachtig platform. Microsoft 365 maakt het mogelijk om op een veilige en productieve manier te werken vanaf elke locatie. Door de kracht van de cloud maakt uw organisatie direct gebruik van de laatste technologieën.

accountancy-cloud

Cloud

Werk volledig vanuit de cloud met de nieuwste en veiligste oplossingen. Microsoft 365 helpt werknemers makkelijker samenwerken met elkaar.

gecontroleerde-bron-virtual-agent

Veilig

Maak gebruik van een veilige werkomgeving voor uw organisatie. Met verschillende beveiligingsmogelijkheden wordt uw organisatie optimaal beschermd.

anywhere-virtual-agent

Samenwerken

Het samenwerken met collega's wordt makkelijker met Microsoft 365. Zorg ervoor dat werknemers vanaf elke locatie productief hun werk kunnen doen.

beheer

Apparaatbeheer

Microsoft 365 maakt het mogelijk om alle apparaten binnen uw organisatie te beheren. Zo weet u zeker dat alle bedrijfsdata veilig opgeslagen blijft op uw computer.

Werken vanuit de cloud

Microsoft 365 als werkplek

Microsoft 365 maakt het voor organisaties mogelijk om vanaf elke locatie productief te werken. Met verschillende beveiligingsmethodes worden alle gegevens binnen uw organisatie optimaal beschermd. Door de kracht van de cloud wordt ervoor gezorgd dat alle werknemers optimaal met elkaar kunnen samenwerken.

Het Microsoft 365 platform creëert een moderne werkplek in de cloud. Dit betekent dat werknemers vanaf elke locatie toegang kunnen hebben tot gegevens. Met verschillende beveiligingsinstellingen zorgt u ervoor dat alle gegevens optimaal worden beschermd.

Microsoft 365 moderne werkplek
Microsoft 365 implementatie

Optimaal samenwerken

Microsoft 365 helpt werknemers om in contact te blijven

Werknemers hebben de middelen nodig om optimaal in contact te kunnen blijven. Met Microsoft 365 wordt het onder andere mogelijk om:

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Deze organisaties gingen u voor

Bij OfficeGrip specialiseren wij ons in het creëren van een moderne werkomgeving. Wij hebben al meer dan 450 partners geholpen met hun ICT-uitdagingen. Dit doen wij door Microsoft 365 effectief in te zetten bij onze partners. Een Microsoft 365 omgeving inrichten vereist specialisme, omdat het optimaal moet aansluiten bij uw organisatie. De onderstaande organisaties hebben gekozen voor OfficeGrip als ICT-leverancier:

Beveiliging is essentieel

Microsoft 365 biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden

Microsoft 365 biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden voor organisaties. Cybercriminelen worden steeds creatiever, waardoor het essentieel is om een goede bedrijfsbeveiliging te hebben.

Microsoft 365 Beveiliging
Microsoft 365 voor admins

Meer informatie nodig over Microsoft 365?

Gratis eBook over Microsoft 365

In ons eBook bespreken wij de belangrijke functionaliteiten waar een Microsoft 365 admin op moet letten. Wij bespreken onder andere:

Waarom kiezen voor OfficeGrip?

Bij OfficeGrip zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van de ICT-infrastructuur van onze partners. Dit doen wij door de nieuwste Microsoft 365 technologieën toe te passen. Door onze certificeringen mogen wij ons Microsoft Gold Partner noemen, wat betekent dat wij de juiste expertise bezitten voor het implementeren van Microsoft 365!

HP-Gold-partner-1

Vrijblijvend advies nodig?

Advies nodig voor een Microsoft 365 omgeving? Bij OfficeGrip helpen wij u graag met uw Microsoft 365 uitdaging. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Heeft u direct een vraag of wilt u een demo plannen? Vul dan ons contactformulier in en onze experts nemen contact met u op!

Veelgestelde vragen

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een softwarepakket dat volledig werkt vanuit de cloud. Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd voor organisaties. Een moderne werkplek maakt het mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige en productieve manier te werken. Organisaties kunnen met Microsoft 365 een moderne IT-infrastructuur faciliteren. Door het hybride werken is een moderne werkplek essentieel geworden voor organisaties. Met Microsoft 365 geeft u werknemers alle middelen die zij nodig hebben om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Voor een compleet overzicht over wat Microsoft 365 precies is kun je hier kijken.

Welke applicaties bevat Microsoft 365?

De Microsoft 365 omgeving bestaat uit verschillende applicaties. Al deze applicaties worden op verschillende manieren gebruikt. Zo kun je als organisatie gebruik maken van onder andere SharePoint, Microsoft Teams, OneDrive en Outlook. Dit zijn de belangrijkste applicaties in Microsoft 365, omdat deze het samenwerken bevorderen. In een hybride werkplek zijn deze applicaties essentieel voor werknemers om in contact te blijven met elkaar. Verder is er toegang tot de bekende Microsoft Office apps zoals Word, Excel en PowerPoint.

Waarom kiezen voor Microsoft 365?

Met Microsoft 365 halen organisaties een samenwerkingsplatform in huis. Het wordt door de kracht van de cloud mogelijk om productief samen te werken met collega’s. Iedere werknemer krijgt op een veilige manier toegang tot bedrijfsgegevens. Dit gebeurt op basis van toegangsrechten, waardoor alle gegevens op een veilige manier in de cloud kunnen worden geplaatst. De noodzaak van fysieke servers verdwijnt hiermee. Het verdwijnen van de fysieke servers zorgt ervoor dat de IT-infrastructuur wordt versimpeld. Dit bespaart op termijn kosten en geeft voorspelbaarheid in de kosten.

Hoe veilig is werken vanuit Microsoft 365?

De Microsoft 365 omgeving zorgt voor uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Organisaties krijgen de mogelijkheid om verschillende soorten apparaten te beheren. Toegang tot gegevens kan worden beperkt en kwaadwillende worden buiten de omgeving gehouden. De beveiligingsmogelijkheden die kunnen worden toegepast verschillen per organisatie. Het is daarom belangrijk om passend advies te krijgen, omdat niet elke beveiligingsmogelijkheid past bij uw organisatie. Bekijk hier alle beveiligingsmogelijkheden of neem direct contact op met een van onze adviseurs voor passend advies.