OfficeGrip_logo
Microsoft Power Apps Bulletins en Milestones comp

Microsoft introduceert twee nieuwe Power Apps

Met Power apps kun je bedrijfsapplicaties bouwen zonder kennis van app-ontwikkeling of programmeren. Microsoft introduceert nu twee nieuwe oplossingen die zorgen voor een productiviteitswinst. In dit blog lees je meer over deze twee nieuwe Power Apps.

Informeer je team met Bulletins

Het informeren van je team over het laatste bedrijfsnieuws en andere informatie is erg belangrijk, helemaal nu we steeds meer op afstand werken. Met Bulletins kan informatie van het bedrijf of de afdeling op een centrale plek worden gedeeld. De informatie kan worden georganiseerd in categorieën en kan afbeeldingen, video’s en actiegerichte knoppen bevatten. Teamleden kunnen de Bulletins-app vastzetten in Microsoft Teams voor een gemakkelijke toegang.

Deze apps zijn voor mobiele apparaten geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat de mensen op de werkvloer relevante informatie kunnen ontvangen en verzenden. Zodra de app is geïnstalleerd heb je als bedrijf volledige toegang tot de bron code. Zo kun je deze apps aanpassen aan de bedrijfsmarketing en proactieve communicatie voeren.

Je kan de Bulletins app voor Teams hier downloaden.

Houd projecten en initiatieven bij met Milestones

Elke dag werken er verschillende afdelingen samen aan een project. Met Milestones kun je al de leden van een team geïnformeerd houden over het project en de progressie ervan. Dit verbetert de samenwerking tussen verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat iedereen kan zien wat er nog gedaan moet worden. Milestones geeft een overzicht over de verschillende taken binnen een project en maakt inzichtelijk welke afdeling daarvoor verantwoordelijk is.

Ieder bedrijf heeft een andere werkwijze. Doordat Milestones is gebaseerd op het Power Apps platform kunnen bedrijven zelf de Milestones app aanpassen. Zo is het mogelijk om meldingen met een flow te sturen als een afdeling of persoon klaar is met een specifiek onderdeel van een project.

Je kan de Milestones app voor Teams hier downloaden.

Tot slot

Met deze nieuwe Power Apps kun je het team beter informeren en laten samenwerken. Doordat de Bulletins app en Milestones app gebaseerd zijn op het Microsoft Power Apps platform zijn deze apps aan te passen zonder diepgaande kennis van programmeren. Dit maakt het aanpasbaar voor verschillende werkwijzen binnen bedrijven.
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!