OfficeGrip_logo
Microsoft Lens aantekeningen

Microsoft Lens : Hoe maak je aantekeningen digitaal?

Het maken van aantekeningen op papier kan erg handig zijn. Het kost wel wat tijd om deze handmatig over te typen op de computer. Met Microsoft Lens hoef je niet meer alles handmatig over te typen. Hoe dat werkt leggen we je hier uit.

Hoe werkt Microsoft Lens

Microsoft Lens is een van de beste mobiele apps van het moment. De aantekeningen die je op papier hebt gemaakt kunnen gemakkelijk worden gedigitaliseerd. Dit wordt gedaan door een foto te maken van het papier en vervolgens maakt Microsoft Lens van de foto een tekst die je kan kopiëren. De Lens app is erg accuraat en zorgt ervoor dat het gemakkelijk wordt om geschreven teksten te digitaliseren. In de onderstaande foto zie je hoe snel dat in zijn werk gaat:

Microsft Lens foto naar tekst

Met de nieuwe Microsoft Lens app kan je pagina’s opnieuw ordenen, gescande pdf’s opnieuw bewerken, een filter toepassen op je documenten en tot 100 pagina’s in een keer scannen. Het opslaan van deze documenten kan lokaal op het apparaat en in de cloud.

Microsoft Lens integratie met Microsoft 365

Microsoft Lens is ingebouwd in de Microsoft 365 apps. Aantekeningen die je hebt gemaakt kunnen met de camera in deze apps in gescand en gedigitaliseerd worden. Zo kan iedereen in je Microsoft Teams omgeving direct toegang hebben tot bijvoorbeeld de vergader notities. De apps die onder andere gebruik maken van Microsoft Lens zijn Office, Microsoft Teams, Outlook en OneDrive. Zo heb je binnen al je productiviteitsapps toegang tot je scans.

Tot slot

Met de Microsoft Lens app kan je tot wel 100 foto’s digitaliseren en toegankelijk maken voor iedereen. Zo voorkom je dubbel werk en heb je meer tijd voor belangrijkere werkzaamheden. Met de integratie in de verschillende Microsoft 365 apps ben je verzekerd van een extra productiviteit boost.

Meer lezen

hoe-microsoft-teams-sharepoint-samen-werken-1
Microsoft Teams

Hoe Microsoft Teams en SharePoint samenwerken

Microsoft Teams en SharePoint zijn twee krachtige tools die ontworpen zijn om samen te werken en te versterken. Terwijl Teams een platform biedt voor real-time samenwerking en communicatie, biedt SharePoint een centrale locatie voor het delen en beheren van documenten en inhoud.

Lees meer...
wat-is-games-for-work-nieuwe-microsoft-teams-app-1
Achtergrond

Wat is Games for Work, een nieuwe Microsoft Teams-app

Games for Work is een nieuwe app van Microsoft, die bedrijven helpt om productiviteit te verhogen door het gebruik van gamification. De app biedt een scala aan tools waarmee bedrijven hun werknemers kunnen uitdagen en motiveren om meer te presteren door middel van leuke en interactieve spellen.

Lees meer...
adobe-acrobat-integratie-microsoft-teams-1
IT Manager

Doe meer met de Adobe Acrobat integratie in Microsoft Teams

De integratie van Adobe Acrobat in Microsoft Teams maakt het werken met PDF-bestanden nog gemakkelijker en efficiënter. Voortaan hoef je niet meer tussen verschillende programma’s heen en weer te schakelen om samen te werken aan documenten, want alles wat je nodig hebt is nu binnen handbereik in Teams.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!