OfficeGrip_logo

Microsoft maakt Copilot beschikbaar voor MKB bedrijven

Gisterenavond heeft Microsoft bekend gemaakt dat zij Copilot voor Microsoft 365 per direct beschikbaar maakt voor het midden- en kleinbedrijf.

Voorheen was Copilot voor Microsoft 365 uitsluitend beschikbaar voor grote ondernemingen (enterprises). Echter, vanaf nu kunnen bedrijven binnen het MKB ook profiteren van deze mogelijkheden.

Lees verder om erachter te komen wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

Inhoudsopgave

Welke veranderingen heeft Microsoft doorgevoerd?

Microsoft heeft 2 belangrijke wijzigingen doorgevoerd.

Beschikbaarheid voor MKB: MKB bedrijven kunnen Copilot nu gebruiken met een Microsoft 365 Business Premium en Business Standard licentie. Organisaties kunnen het programma aanschaffen voor 1 tot 299 gebruikers voor $30 per persoon per maand.

Geen minimumaantal gebruikers meer: Voorheen moest je minstens 300 gebruikers hebben om Copilot te kunnen gebruiken, maar die regel is nu afgeschaft. Ook gebruikers van Office 365 E3 en E5 kunnen nu Copilot gebruiken.

Wat kan Copilot voor uw bedrijf betekenen?

Copilot is niet zomaar een hulpprogramma; het is een AI-assistent die je helpt met een breed scala aan taken. Stel je voor dat je een assistent hebt die je helpt met het beheren van e-mails, het plannen van vergaderingen, het bijwerken van documenten, en zelfs het samenvatten van vergaderingen die je misschien gemist hebt. Dit alles gebeurt in programma’s die velen van ons dagelijks gebruiken, zoals Microsoft Teams, Word, Excel, en PowerPoint.

Hoe werkt Copilot in de praktijk?

Stel, je hebt een drukke ochtend gehad met vergaderingen en e-mails over de wijziging van je productstrategie. Met een simpel verzoek aan Copilot, zoals “Vertel mijn team hoe we de productstrategie hebben bijgewerkt,” kan Copilot een statusupdate genereren op basis van de informatie uit die vergaderingen, e-mails en chatgesprekken. Het is alsof je een slimme assistent hebt die helpt alles samen te vatten en te communiceren.

Welke voordelen heeft dit voor uw organisatie?

Het grootste voordeel van Copilot is dat het tijd kan besparen en de productiviteit kan verhogen. Of je nu een klein bedrijf runt of deel uitmaakt van een grote organisatie, de mogelijkheid om snel en efficiënt informatie te verwerken en taken te beheren, kan een enorm verschil maken.

Veiligheid en privacy

Microsoft benadrukt dat Copilot is gebouwd met sterke beveiligings-, privacy- en compliance-normen. Dit is natuurlijk cruciaal, want je wilt er zeker van zijn dat je bedrijfsgegevens veilig zijn.

Ook aan de slag met Copilot?

Download dan gratis ons eBook voor meer informatie

Download het gratis eBook:

Stappenplan voor het implementeren van Copilot for Microsoft 365 in uw organisatie

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!