Microsoft PowerApps

powerapps-banner

PowerApps is een service voor het bouwen en gebruiken van aangepaste zakelijke apps waarmee u verbinding met uw gegevens kunt maken en zowel via internet als mobiel kunt werken – zonder dat u tijd en kosten hoeft te besteden aan de ontwikkeling van aangepaste software. Vertaal uw zakelijke expertise eenvoudig in oplossingen. Geef mensen wat ze nodig hebben om betere resultaten te boeken.
 
 

powerapps-1

Apps die goed zijn voor de omzet


In PowerApps kunt u organisatiegegevens beheren door een app uit te voeren die u hebt gemaakt of die iemand anders heeft gemaakt en met u heeft gedeeld. Apps worden uitgevoerd op mobiele apparaten, zoals telefoons, of u kunt ze uitvoeren in een browser door Dynamics 365 te openen. Als u geen ervaring hebt met het ontwikkelen van apps, kunt u zien hoe een eenvoudige app wordt gebouwd door een app automatisch te genereren op basis van één gegevensbron en de app vervolgens aan uw eigen behoeften aan te passen.

Bouw apps zonder code te schrijven


Haal inspiratie uit kant-en-klare sjablonen of begin gewoon vanaf nul. U hebt al alles in huis om apps te bouwen die omzet binnenhalen. Maak voor het automatisch genereren van apps verbinding met services die u al gebruikt, zoals Excel, SharePoint, Dynamics 365 en meer. Of gebruik Common Data Service om gegevens op te slaan.
powerapps-2
powerapps-3

Uw expertise omzetten in apps


U begrijpt het zakelijke probleem? Nu kunt u de oplossing ontwikkelen. Werk in een visuele ontwerper om volledig functionele apps aan te passen zonder code te hoeven schrijven. Gegevens vormen de kern van de meeste apps, inclusief de oplossingen die u zelf in PowerApps bouwt.

 

Met ingebouwde geavanceerde gegevensservice


De Common Data Service is een beveiligd platform voor zakelijke gegevens dat is ingebouwd in PowerApps. Het bevat honderden voorgedefinieerde standaard bedrijfsentiteiten, waardoor in al uw apps dezelfde definitie voor ‘klant’, ‘product’, ‘potentiële klant’ enzovoort wordt gebruikt. De service omvat ook workflowautomatisering met Microsoft Flow.
powerapps-4b

powerapps-5

Publiceer apps meteen naar het web of voor mobiel


Wanneer u de app klaar hebt, zorg dan dat deze bij de juiste mensen terechtkomt. Publiceer de app naar uw organisatie – een app-store is niet nodig. Voor web en mobiel. Laptops, tablets en telefoons. Android, iOS en Windows.