Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 17 oktober 2012
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0

Microsoft-tablet Surface nu te koop

Vanaf vandaag accepteert Microsoft pre-orders voor de Surface, de door Microsoft zelf ontwikkelde tablet voor Windows 8. De Surface is beschikbaar in de Microsoft Stores in Amerika. Naast deze fysieke winkels, die nog het meeste lijken op de Apple Stores, is de Surface ook te krijgen in de online Microsoft-webshops van een beperkt aantal landen. Nederland zit daar niet bij.

Op 25 oktober aanstaande is de lancering van de consumentenversie van Windows 8. De dag erna, op 26 oktober, is Windows 8 overal verkrijgbaar. Een groot aantal hardwareleveranciers heeft speciaal voor Windows 8 apparaten ontwikkeld. Zij brengen voor dit besturingssysteem geoptimaliseerde tablets, hybrids (combinatie tablet-laptop), laptops, pc’s en all-in-one’s op de markt. De meeste hiervan zullen wel in Nederland beschikbaar zijn.

Op de Surface moeten we in Nederland dus nog even wachten. Wil je toch graag een Surface bestellen dan kan dat via de Microsoft-webshops van Amerika, Canada, Australie, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Dit gaat echter niet zomaar omdat je zowel vanaf een IP adres uit zo’n land moet komen en een lokaal verzendadres moet beschikken.

Niet getreurd. In een later stadium biedt Microsoft de Surface waarschijnlijk alsnog aan in Nederland. Dit is overigens niet bevestigd.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.