OfficeGrip_logo
Microsoft Teams Linux

Microsoft Teams is nu beschikbaar voor Linux

De Microsoft Teams app is nu beschikbaar voor Linux. De Linux versie ondersteunt alle kernfunctionaliteiten die in Teams aanwezig zijn. Dit is de eerste Microsoft 365 app die voor Linux beschikbaar is. Lees hier wat de voordelen zijn van een Linux versie voor Microsoft Teams.

Waarom Linux ondersteuning voor Microsoft Teams

Binnen een organisaties zijn er verschillende besturingssystemen die worden gebruikt. Denk aan Windows 10, macOS, Linux en andere mogelijke besturingssystemen. Door ondersteuning te bieden voor verschillende platformen maakt Microsoft het gemakkelijker om Teams te kunnen gebruiken. Zo weet je als gebruiker zeker dat je op elk platform Microsoft Teams kan installeren. Binnen een browser was het al mogelijk om Microsoft Teams te gebruiken, maar nu biedt Microsoft een echte app aan. Zo heb je altijd toegang tot de beste Microsoft Teams ervaring.
Microsoft Teams Linux vergadering

Wat verandert er voor bestaande Microsoft Teams gebruikers

Voor bestaande Microsoft Teams gebruikers verandert er niet zoveel. De bestaande Microsoft Teams apps blijven werken zoals je dat gewend bent. Het voordeel is dat je nu Teams ook kan installeren op een Linux computer. Dit zorgt ervoor dat er momenteel ondersteuning is voor Windows, macOS, Linus, iOS en Android. Zo kun je op bijna al je apparaten gebruik maken van Microsoft Teams.

Tot slot

Microsoft Teams biedt steeds meer ondersteuning voor verschillende platformen. Dit zorgt ervoor dat je bijna overal toegang hebt tot je belangrijke werkbestanden. Op termijn gaan er steeds meer Microsoft apps op Linux werken. Wil je meer weten over Microsoft Teams? Bekijk dan onze Microsoft Teams product pagina.

Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!