OfficeGrip_logo

Microsoft Teams Telefonie

Een VoIP-oplossing in Microsoft Teams

Maak met Microsoft Teams Telefonie de complete organisatie telefonisch bereikbaar, vanaf welke locatie werknemers zich ook bevinden.

Microsoft-Teams-Telefonie

Een VoIP-oplossing

Verhoog de bereikbaarheid binnen de organisatie.

Microsoft Teams Telefonie is een moderne VoIP-oplossing, waarmee het mogelijk wordt om te bellen via Microsoft Teams. De complete telefonie omgeving kan met Microsoft Teams Telefonie worden ondergebracht in één centrale applicatie. Dit verhoogt het gebruiksgemak voor eindgebruikers, omdat er maar één applicatie nodig is.

De complete organisatie kan met Microsoft Teams Telefonie bellen naar externe personen. Dit geeft werknemers die werken vanuit huis of onderweg zijn de mogelijkheid om bereikbaar te blijven. Door te bellen met Microsoft Teams Telefonie kan de gehele organisatie optimaal bereikbaar blijven voor inkomende oproepen.

Microsoft Teams bellen

Vanaf elke plek bereikbaar

Microsoft Teams Telefonie maakt het mogelijk om vanaf elke plek bereikbaar te zijn. Met een moderne VoIP-omgeving in Microsoft Teams kunnen werknemers vanuit één omgeving de oproepen beantwoorden.

Uitstekend geluidskwaliteit

Het geluidskwaliteit van Microsoft Teams Telefonie is vergelijkbaar met een normaal telefoongesprek. Dit betekent dat stemmen altijd kraakhelder hoorbaar zijn.

Flexibel inrichtbaar

De telefonie omgeving is compleet naar wens in te richten. Het ontvangen, doorschakelen of verdelen van inkomende oproepen is allemaal mogelijk vanuit de Microsoft Teams omgeving.

Microsoft Teams Telefonie

Altijd up-to-date

Altijd de nieuwste functionaliteiten

Microsoft Teams Telefonie is continu in ontwikkeling. Bedrijven profiteren op deze manier automatisch van de nieuwste technologie. De complete telefonie omgeving staat in de cloud, waardoor er altijd van een up-to-date omgeving gebruik wordt gemaakt.

Meer informatie nodig over Microsoft Teams telefonie?

Download dan GRATIS ons eBook met alle informatie.

Functionaliteiten

Microsoft Teams Telefonie heeft verschillende mogelijkheden om de telefonie omgeving compleet naar wens in te richten. Dit maakt Microsoft Teams de ideale VoIP-oplossing voor verschillende soorten organisaties.

Microsoft Teams integratie

Werk vanuit één centrale plek met Microsoft Teams. Alle interne en externe communicatie vindt op deze manier plaats in één omgeving.

Doorschakelen naar meerdere personen

Zorg voor maximale bereikbaarheid doordat u inkomende oproepen laat binnenkomen bij meerdere personen of afdelingen. U kunt ervoor kiezen om de oproep parallel, sequentieel of via een gelijke verdeling bij uw medewerkers onder te verdelen.  

Keuzemenu's

Begeleid de oproep door de juiste afdeling door een keuzemenu toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om meerdere keuzes aan elkaar te koppelen om te zorgen voor de juiste routering.

Wachtrijen

Wachten is voor niemand ideaal! Maak het zo aangenaam mogelijk door een persoonlijke boodschap of muziek toe te voegen aan de wachtrij. Uw medewerkers kunnen zichzelf af- en aanmelden om bereikbaarheid te vergroten.

Doorschakelen en doorverbinden

Verbind eenvoudig oproepen door naar uw collega’s, met of zonder ruggespraak.  

Contactcenter integratie

Maak verbinding met uw favoriete contactcentersoftware. 

Microsoft abonnementen

Met het juiste abonnement zorgen we ervoor dat u bereikbaar bent voor binnen- en buitenland.  

Cloud voicemail

Voicemails zijn visueel zichtbaar en toegankelijk vanaf elk apparaat. Tevens ontvangt u de voicemail extra per e-mail, zodat u deze nergens mist.  

Microsoft Teams-gecertificeerde apparaten

Zorg voor een uitgebreide Teams-ervaring op persoonlijke en gedeelde apparaten. U kunt de oplossing uitbreiden met Teams-gecertificeerde apparaten.  

Audiovergadering

Voeg flexibiliteit toe aan vergaderingen met een inbelnummer, inbegrepen bij elke online vergadering. 

Veelgestelde vragen

Vragen over Microsoft Teams Telefonie als VoIP

Microsoft Teams Telefonie maakt het mogelijk om vanuit één applicatie bereikbaar te zijn. Dit werkt allemaal vanuit de cloud, waardoor het mogelijk wordt om de oproepen vanaf elke locatie op te nemen. Ideaal voor werknemers die regelmatig vanaf verschillende locaties werken. De bereikbaarheid van de organisatie wordt op deze manier enorm verhoogd.

Microsoft Teams Telefonie is flexibel in te richten. Dit betekent dat er per gebruiker wordt betaald, waardoor de kosten lager komen te liggen. Een VoIP-oplossing maakt bellen over het algemeen een stuk goedkoper dan de traditionele manier. De totale kosten verschillen wel per organisatie. Om meer te weten over de kosten kunt u contact opnemen met een van onze telecom experts.

De geluidskwaliteit van Microsoft Teams telefonie is vergelijkbaar met een normaal telefoongesprek. Op het moment dat er via de computer wordt gebeld, is het wel belangrijk om een kwalitatief goede headset te hebben. Deze headset heeft namelijk invloed op de geluidskwaliteit van het gesprek. Bij een Microsoft Teams Telefonie implementatie houden wij hier rekening mee en geven wij ook passend advies.

De Microsoft Teams Telefonie omgeving kan compleet naar wens worden ingericht. Het verdelen van de inkomende oproepen kan direct bij een groep of in volgorde van gebruiker worden verdeeld. Het doorschakelen/ doorverbinden is binnen Microsoft Teams Telefonie eenvoudig. Raadpleeg eerst een collega met ruggespraak of zet direct de oproep door. Dit gebeurt allemaal vanuit de gebruiksvriendelijke Microsoft Teams omgeving.

Microsoft Teams Telefonie is een VoIP-oplossing die integreert binnen een Microsoft Teams omgeving. Dit betekent dat organisaties verzekerd zijn van een robuuste omgeving die langdurig wordt ondersteund. Voor eindgebruikers is het een bekende omgeving die gebruiksvriendelijk in gebruik is. Microsoft Teams Telefonie verlaagt ook de complexiteit, omdat alles in één centrale applicatie wordt geïntegreerd.

De benodigde licenties kunnen per organisatie verschillen. Een telefonie-omgeving wordt namelijk op basis van de behoeftes van de organisatie ingericht. Daarom geven wij altijd persoonlijk advies om de juiste licenties te kiezen. Neem hiervoor contact met ons op.
Microsoft Teams bellen VoIP

Compleet unlimited bereikbaar

Microsoft Teams Telefonie combineren met Odido

Op zoek naar een complete vast & mobiel integratie? Met Microsoft Teams Telefonie & Odido wordt de complete telefonie in één centrale omgeving geplaatst. Zo kan er voor een vast bedrag per gebruiker ongelimiteerd worden gebeld. Speciale bundels maken het mogelijk om zowel nationaal als internationaal te bellen.

Microsoft Teams Telefonie in combinatie met Odido zorgt voor een hoge redundantie, optimale gesprekskwaliteit en gegarandeerde beschikbaarheid. Kijk voor meer informatie op onze Microsoft Teams Telefonie Odido pagina.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: