OfficeGrip_logo

Nokia Lumia tablet ‘per ongeluk’ onthuld?

De eventuele komst van een Nokia tablet is al een belegen gerucht. Nog ver voordat Nokia met Windows Phone in het huwelijk trad werden al Finse tablets gespot.

Tijdens een event van Nokia in Pakistan dook op een van de presentatie schermen ineens een wazige afbeelding van een tablet op, naast een Lumia 620. Het moge duidelijk zijn dat de geruchten over de komst van een Nokia Windows 9 tablet hiermee direct weer nieuw leven in geblazen zijn.

Veel details zijn niet te zien. De tablet heeft ronde hoeken (tsja, welke tablet heeft dat niet 😉 en de Windows 8 UI. De rand om het scherm, zeker links en rechts daarvan, lijkt wel redelijk dun. De vraag is natuurlijk of dit een gevalletje van ‘foutje bedankt’ is van Nokia Pakistan of een bewuste ‘lek-actie.

Of heeft de afbeelding helemaal niets te zeggen? Rechts naast de tablet (tweede afbeelding hieronder)staat ook nog een desktop PC of display. Het zou dus ook gewoon een afbeelding kunnen zijn ter ondersteuning van Windows (Phone) 8 en de claim dat het gebruik van hetzelfde UI design uiteindelijk een positieve uitwerking kan hebben op de verkoopcijfers van de Lumia smartphones. Enfin, over een dag of tien weten we ongetwijfeld meer als Nokia in Barcelona haar persevent gehouden heeft.

Deel dit artikel

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!