Office 365

officegrip-net-uw-vertrouwde-office
Voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (MKB) kan technologie een groot verschil maken als u vooruit wilt met uw bedrijf. Technologie stelt u in staat zich te onderscheiden van uw concurrenten, hoe groot deze ook zijn.
Het moderne bedrijf blijft de rest voor door technologie om te zetten in een zakelijk voordeel.
Volgens een onderzoek van de Boston Consulting Group presteren technologieleiders veel beter dan andere bedrijven op de markt: ze creëren bijna tweemaal zo snel banen als andere kleine bedrijven en groeien per jaar 15% sneller.

Op weg naar een modern bedrijf

Technologie kan een groot verschil uitmaken voor uw bedrijf. Maar misschien duizelt het u voor ogen wanneer u uw IT bekijkt (van servers tot de cloud, van pc’s tot mobiele apparaten) omdat u niet weet waar u moet beginnen en hoe u kunt overstappen van uw huidige systeem op uw nieuwe visie.
Op dit punt biedt OfficeGrip iets anders: een unieke werkwijze om de voordelen van moderne technologie werkelijkheid te maken voor het MKB.
Met OfficeGrip kunt u uw eigen pad kiezen om te moderniseren met flexibele, bekende en vertrouwde oplossing die op uw bedrijfsdoelen zijn gericht, of u nu de omzet wilt vergroten, de efficiëntie te verbeteren, uw gegevens wilt beschermen of uw mobiele medewerkers mogelijkheden wilt bieden.

Wat zijn in uw bedrijf de knelpunten?

Herkent u 1 van onderstaande zaken als zijnde een probleem waar uw bedrijf mee kampt? Klik dan op de probleemstelling om te kijken hoe OfficeGrip u kan helpen met het komen tot een oplossing.

is-er-een-back-up-van-uw-gegevens-gemaakt
kunnen-uw-medewerkers-overal-samenwerken
kunt-u-eenvoudig-nieuwe-medewerkers-en-de-benodigde-tools-toevoegen
bent-u-voorbereid-op-onverwachte-downtime
schaft-u-voor-de-zoveelste-keer-meer-opslagruimte-aan
worden-uw-mobiele-apparaten-beschermd