OfficeGrip_logo

Office 365

De bekende Office apps

Efficiënt gegevens opslaan

De industriestandaard

Met Office 365 wordt er binnen de organisatie gewerkt met een robuust platform. Maak gebruik van applicaties zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive en Microsoft Teams. De Office 365 omgeving wordt door de meeste organisaties gebruikt, waardoor het makkelijk wordt om gegevens te delen.

Office 365 is voor veel gebruikers een bekende oplossing, wat ervoor zorgt dat het makkelijk in gebruik is. Maak direct gebruik van de nieuwste mogelijkheden en sla documenten op in de cloud. Op deze manier heeft de organisatie direct toegang tot alle documenten, op welk apparaat dan ook.

Office 365

Inbegrepen Office 365 apps en services

Met Office 365 (Microsoft 365-apps) heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Gegevens delen met elkaar

Werk optimaal samen met Microsoft Teams

Met Office 365 krijgt de organisatie toegang tot het Microsoft Teams platform. Met Microsoft Teams wordt het makkelijker om gegevens te delen en samen te werken met collega’s.

Een moderne Office 365 omgeving helpt uw bedrijf om op een veiligere en snellere manier gegevens te delen met elkaar. We werken namelijk steeds vaker vanaf een hybride werkplek, waardoor het lastiger kan zijn om in contact te blijven met collega’s. Microsoft Teams creëert een veilige omgeving om samen met de organisatie in te werken. Deze omgeving integreert nauw samen met de Office apps, wat ervoor zorgt dat iedereen de juiste documenten kan raadplegen. 

Dynamics 365 optimalisatie

Spreek een adviseur

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: