OfficeGrip_logo

Officegrip, Microsoft en KindPlanner slaan handen ineen

Microsoft, KindPlanner en OfficeGrip slaan de handen ineen om kinderopvangorganisaties te helpen op het gebied van ICT in de in zwaar weer verkerende branche. Alle drie de organisaties willen er enerzijds voor zorgen dat kinderopvangorganisaties lagere ICT-kosten zullen krijgen, en anderzijds willen ze de productiviteit van kinderopvangorganisaties verhogen door middel van een slimme ICT-oplossing. 

Microsoft Nederland
Microsoft Nederland behoeft uiteraard geen introductie. Al vijftien jaar is Microsoft dé leverancier bij uitstek in de kinderopvangbranche. Met zowel Windows als Office is vrijwel iedere organisatie in de branche bekend met Microsoft.
Het aandeel van Microsoft Nederland bedraagt het aanbieden van Office en de benodigde Windowslicenties voor een gereduceerde prijs.

KindPlanner
KindPlanner is een volledige, modulaire oplossing voor de kinderopvangbranche en geschikt voor iedere vorm van opvang: zowel KDV, BSO, TSO en peuterspeelzaal. Omdat het volledig webbased is, is de software op ieder moment vanaf iedere werkplek te gebruiken zonder dat er iets geïnstalleerd hoeft te worden. Het systeem is met de modernste technologieën ontwikkeld en op de toekomst voorbereid. Daarnaast is het eenvoudig koppelbaar met bijvoorbeeld uw bestaande boekhoudsoftware of salarisadministratie.
Het aandeel van KindPlanner bedraagt het kosteloos gebruik maken van KindPlanner in het hele jaar 2013.

OfficeGrip
OfficeGrip is verantwoordelijk voor de implementatie, de support en het beheer van de ICT omgeving. OfficeGrip is een landelijke ICT-organisatie die sinds 2005 actief is. In tegenstelling tot veel ICT-organisaties richt OfficeGrip zich in eerste instantie op de productiviteit van haar klanten. ‘Op welke manier kan ICT de productiviteit van onze klanten verhogen, zodat ICT geld oplevert in plaats van dat het geld kost’, is de visie van OfficeGrip. In de afgelopen jaren is OfficeGrip zich onder andere gaan specialiseren in de kinderopvangbranche.
Het aandeel van OfficeGrip bedraagt het volledig kosteloos implementeren van de ICT-omgeving.

De actie zal 1 juni van start gaan, en zal onder de aandacht gebracht worden door OfficeGrip. Wilt u meer weten over dit initiatief, dan kunt u terecht bij OfficeGrip. Haar medewerkers zullen u te woord staan om al uw vragen te beantwoorden.

OfficeGrip is te bereiken via 088 474 74 77 of via sales@officegrip.nl.

Deel dit artikel

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!