OfficeGrip_logo

Ontdek de vernieuwde versie van Microsoft Stream

Het platform voor interne bedrijfsvideo's.

Microsoft Stream (Classic) heeft een transformatie ondergaan en is vernieuwd als Stream (op SharePoint). De krachten van Stream en SharePoint worden gebundeld en daardoor is het mogelijk om video’s te creëren die direct geïntegreerd zijn in Microsoft 365. In dit artikel bespreken we de nieuwe Stream-ervaring en de gevolgen die dit heeft voor het gebruik van de klassieke versie van Stream.

Stream (op SharePoint) biedt een intelligente zakelijke video-ervaring die naadloos is geïntegreerd in Microsoft 365. Hiermee kan je video’s opnemen, uploaden, ontdekken, delen en beheren, net zoals je dat doet met andere bestanden. Hierdoor zijn video’s gelijkwaardig aan elk ander document en kunnen deze moeiteloos worden geïntegreerd met apps binnen Microsoft 365. Dit betekent dat je altijd dezelfde gebruikerservaring hebt, ongeacht waar je video-inhoud toevoegt of gebruikt.

 

Microsoft-Stream

Stream (op SharePoint) vervangt Stream (Klassiek), die buiten gebruik wordt gesteld. Als je een nieuwe gebruiker van Microsoft 365 bent, kan je het beste Stream (op SharePoint) gebruiken om te voorkomen dat jouw video’s naderhand gemigreerd moeten worden. Als je al wel gebruik maakte van de klassieke variant van Stream, dan is het verstandig om nu te beginnen met het overstappen en migreren naar SharePoint. Zie deze overstaphandleiding voor Stream (op SharePoint) en migratiestrategieën voor ideeën om aan de slag te gaan. We raden alle gebruikers aan om hun video’s tijdig over te zetten naar Stream op SharePoint. Als dit niet wordt gedaan, zal het niet meer mogelijk zijn om toegang te krijgen tot deze content.

Belangrijke data:

Maak kennis met SharePoint foto

Meer informatie over Microsoft SharePoint?

Download dan hier ons gratis eBook.

Download het gratis eBook:

Maak kennis met SharePoint

Maak kennis met SharePoint foto

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Achtergrond

  Inventariseer kwetsbaarheden: De fundering van cyberweerbaarheid

  Het inventariseren van kwetsbaarheden is meer dan een technische noodzaak; het is een strategische stap die de ruggengraat vormt van elke cybersecurity-strategie. Deze blog biedt een analyse van deze procedure, evalueert de gevolgen voor bedrijfscontinuïteit en rampenherstelplanning, en geeft concrete aanbevelingen om organisaties te beschermen tegen hedendaagse cyberdreigingen.

  Lees meer...
  Achtergrond

  Secure7: Versterking van uw cyberweerbaarheid in het licht van NIS2

  Cybersecurity is een cruciaal onderwerp in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. Het beschermt onze gegevens, systemen en infrastructuur tegen kwaadwillende aanvallen en bedreigingen. Met de voortdurende groei van technologie en het toenemende aantal cyberaanvallen, wordt het waarborgen van digitale veiligheid steeds urgenter.

  Lees meer...
  header-nis2-self-assessment-8
  Beveiliging

  Nieuw! Het OfficeGrip NIS2 Self Assessment

  Met trots kondigen wij in dit blog de lancering van het OfficeGrip NIS2 Self Assessment aan. Dit Assessment is speciaal ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van de aanstaande NIS2-regelgeving. Deze kosteloze online zelfevaluatie kunt u inzetten om inzicht te krijgen in hoeverre uw organisatie impact gaat ervaren van de NIS2 wetgeving en in welke mate u al voldoet aan de beoogde NIS2 cyberveiligheid maatregelen.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!