OfficeGrip_logo

Ontdek de vernieuwde versie van Microsoft Stream

Het platform voor interne bedrijfsvideo's.

Microsoft Stream (Classic) heeft een transformatie ondergaan en is vernieuwd als Stream (op SharePoint). De krachten van Stream en SharePoint worden gebundeld en daardoor is het mogelijk om video’s te creëren die direct geïntegreerd zijn in Microsoft 365. In dit artikel bespreken we de nieuwe Stream-ervaring en de gevolgen die dit heeft voor het gebruik van de klassieke versie van Stream.

Stream (op SharePoint) biedt een intelligente zakelijke video-ervaring die naadloos is geïntegreerd in Microsoft 365. Hiermee kan je video’s opnemen, uploaden, ontdekken, delen en beheren, net zoals je dat doet met andere bestanden. Hierdoor zijn video’s gelijkwaardig aan elk ander document en kunnen deze moeiteloos worden geïntegreerd met apps binnen Microsoft 365. Dit betekent dat je altijd dezelfde gebruikerservaring hebt, ongeacht waar je video-inhoud toevoegt of gebruikt.

 

Microsoft-Stream

Stream (op SharePoint) vervangt Stream (Klassiek), die buiten gebruik wordt gesteld. Als je een nieuwe gebruiker van Microsoft 365 bent, kan je het beste Stream (op SharePoint) gebruiken om te voorkomen dat jouw video’s naderhand gemigreerd moeten worden. Als je al wel gebruik maakte van de klassieke variant van Stream, dan is het verstandig om nu te beginnen met het overstappen en migreren naar SharePoint. Zie deze overstaphandleiding voor Stream (op SharePoint) en migratiestrategieën voor ideeën om aan de slag te gaan. We raden alle gebruikers aan om hun video’s tijdig over te zetten naar Stream op SharePoint. Als dit niet wordt gedaan, zal het niet meer mogelijk zijn om toegang te krijgen tot deze content.

Belangrijke data:

Maak kennis met SharePoint foto

Meer informatie over Microsoft SharePoint?

Download dan hier ons gratis eBook.

Download het gratis eBook:

Maak kennis met SharePoint

Maak kennis met SharePoint foto

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  neomounts
  Eindgebruiker

  Optimaliseer uw werkplek: ontdek de ideale monitorarm, laptopstand en trolley voor uw organisatie

  In de dynamische wereld van moderne werkplekken is ergonomie cruciaal voor een productieve en comfortabele werkomgeving. Daarom presenteren wij met trots onze aanbevolen producten, variërend van NEXT-series monitorarmen tot handige laptopstands en veelzijdige trolleys. In deze blog nemen we een kijkje in de unieke eigenschappen van elk product in onze selectie.

  Lees meer...
  Stream-Microsoft
  Eindgebruiker

  Microsoft Stream: de toekomst van video in Microsoft 365

  De toekomst van video op het werk ziet er rooskleurig uit met Microsoft Stream, het videoplatform binnen Microsoft 365 voor bedrijven. Dit platform integreert video’s in de dagelijkse gang van zaken op het werk. Met nieuwe tools en functies zoals Copilot, snelle trim, vertalingen, video-afspelen en opnemen in Outlook, en meer, kunt u uw video’s boeiender en toegankelijker maken voor mensen op uw werk.

  Lees meer...
  excellente-klantbeleving
  Achtergrond

  Vernieuwde klantbeleving: de kracht van ons nieuwe ticketsysteem

  Bij OfficeGrip is ons voornaamste doel om langdurige en waardevolle relaties met onze klanten op te bouwen. Om hierin te kunnen excelleren is recentelijk de Customer Experience-afdeling opgericht, die een cruciale rol gaat spelen als verbindende schakel tussen onze organisatie en klanten. In dit blogartikel licht ik graag uit hoe dit team niet alleen problemen oplost, maar ook een waardevolle toevoeging biedt aan onze klanten.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!