OfficeGrip_logo

Ontdek hoe je team veilig kan samenwerken, vanaf elke locatie met Microsoft 365

We vinden dat technologie je medewerkers de vrijheid moet geven om vanaf elke locatie hun beste werk te doen en productief te zijn. Maar soms loopt de technologie die hun werk gemakkelijker moet maken juist in de weg.

Naarmate je bedrijf groeit, wordt de groei niet altijd ondersteund door de tools die je gebruikt om bestanden te delen, samen te werken en te communiceren. Ze kunnen dat zelfs tegenwerken.

 • De gebruikerservaring is onsamenhangend, met documenten en data verspreid over niet onderling verbonden apps, servers, gebruikersaccounts en apparaten.
 • Het bedrijfsresultaat lijdt onder dure contracten met meerdere leveranciers, de tijd die IT kwijt is aan ondersteuning en inefficiënte werkprocessen.
 • Het gefragmenteerde systeem van apps en onbeveiligde communicatietools van derde partijen kan de beveiliging ernstig schaden en je bedrijfs- en klantdata aan bedreigingen blootstellen.

Deel 1: ontketen creativiteit door samenwerking

Een van de verbazingwekkende dingen aan innovatie is dat het overal uit je bedrijf kan komen. Sterker nog, dat moet ook. Daarom is het verwijderen van obstakels voor samenwerking een van de beste manieren om de creativiteit van je team te benutten. De tools die je team gebruikt om bestanden te delen, te vergaderen en te chatten tijdens de werkdag, kunnen die samenwerking probleemloos maken of de prestaties van je team in de weg staan.

Versiebeheer en communicatieproblemen belemmeren de creativiteit en de productiviteit, dus de juiste tools moeten ook deze problemen aanpakken. Of je nu te maken hebt met thuiswerkers, medewerkers in verschillende tijdzones, externe leveranciers of een volledig intern personeelsbestand, met Microsoft Teams kun je:

 • Informatie delen
 • Vergaderingen plannen
 • Veilig samenwerken aan bestanden

 

Met Microsoft Teams, onderdeel van Microsoft 365, benaderen we het werk op een meer menselijke manier door soepele communicatie en teamwork mogelijk te maken, waar en wanneer je maar wilt. Je team kan in realtime chatten, vergaderen en samenwerken en met de Office-apps op elk apparaat kunnen mensen overal werken. En dankzij 1 TB aan veilige OneDrive-opslag is het delen van grote bestanden geen probleem. De documenten die je nodig hebt, zijn altijd beschikbaar, waar je ze ook nodig hebt.

De meeste teams gebruiken gemiddeld zes verschillende tools om tijdens projecten samen te werken.

Ontdek de andere onderdelen waarin Microsoft 365 je organisatie kan ondersteunen in het gratis eBook hieronder:

Download het gratis eBook:

houd je team altijd verbonden

houd-je-team-overal-en-altijd-verbonden-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  kennis-cybersecurity
  Achtergrond

  Flink gebrek aan kennis over cybersecurity bij Nederlandse werknemers

  Het jaarlijkse State of the Phish-rapport van Proofpoint, een vooraanstaande speler in cybersecurity- en compliance-oplossingen, wijst uit dat meer dan twee derde (69%) van de Nederlandse werknemers bewust het risico nemen om hun organisaties in gevaar te brengen. Dit gedrag resulteert in potentieel schadelijke gevolgen zoals ransomware- of malware-infecties, datalekken, of financieel verlies.

  Lees meer...
  HP-Amplify-Power-Partner
  Achtergrond

  OfficeGrip Hardware is trotse HP Amplify Power Partner

  Onze relatie met HP stelt ons in staat om onze klanten niet alleen de beste producten te bieden, maar ook op maat gemaakt advies en uitstekende ondersteuning. Of je nu op zoek bent naar krachtige Probooks, Elitebooks, HP Pro en Elite Desktops, ZBooks, Z Desktop Workstations, printers of andere oplossingen binnen het HP-portfolio, bij OfficeGrip Hardware vind je precies wat je nodig hebt.

  Lees meer...
  AI-werkvloer
  Copilot

  De juiste manier om AI te benutten

  De productiviteitswinsten van AI komen alleen wanneer bedrijven een doelgerichte en programmatische aanpak hanteren voor hun uitrol. In dit artikel geven wij vijf stappen om uw AI-implementatie te perfectioneren.

  Lees meer...
  Logo-OfficeGrip

  OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!