Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

ontdek-microsoft-365-overal-veilig-werken-1

Ontdek hoe je team veilig kan samenwerken, vanaf elke locatie met Microsoft 365

In de huidige samenleving kan elk bedrijf, groot of klein, een potentieel doelwit zijn voor een cyberaanval. De beveiliging van data en systemen heeft een zeer hoge prioriteit voor organisaties. Het vinden van een antwoord op dit probleem wordt echter steeds moeilijker omdat aanvallen iedere keer weer geavanceerder worden, werknemers een breder scala van devices en toepassingen gebruiken, en data op verschillende manieren organisaties binnenkomt en verlaat.

Microsoft 365

Beveiliging

Ontdek hoe je team veilig kan samenwerken, vanaf elke locatie met Microsoft 365

Thijs Mulders
Marketing & Communicatie

 

We vinden dat technologie je medewerkers de vrijheid moet geven om vanaf elke locatie hun beste werk te doen en productief te zijn. Maar soms loopt de technologie die hun werk gemakkelijker moet maken juist in de weg.

Naarmate je bedrijf groeit, wordt de groei niet altijd ondersteund door de tools die je gebruikt om bestanden te delen, samen te werken en te communiceren. Ze kunnen dat zelfs tegenwerken.

 • De gebruikerservaring is onsamenhangend, met documenten en data verspreid over niet onderling verbonden apps, servers, gebruikersaccounts en apparaten.
 • Het bedrijfsresultaat lijdt onder dure contracten met meerdere leveranciers, de tijd die IT kwijt is aan ondersteuning en inefficiënte werkprocessen.
 • Het gefragmenteerde systeem van apps en onbeveiligde communicatietools van derde partijen kan de beveiliging ernstig schaden en je bedrijfs- en klantdata aan bedreigingen blootstellen.

 

Deel 1: ontketen creativiteit door samenwerking

Een van de verbazingwekkende dingen aan innovatie is dat het overal uit je bedrijf kan komen. Sterker nog, dat moet ook. Daarom is het verwijderen van obstakels voor samenwerking een van de beste manieren om de creativiteit van je team te benutten. De tools die je team gebruikt om bestanden te delen, te vergaderen en te chatten tijdens de werkdag, kunnen die samenwerking probleemloos maken of de prestaties van je team in de weg staan.

Versiebeheer en communicatieproblemen belemmeren de creativiteit en de productiviteit, dus de juiste tools moeten ook deze problemen aanpakken. Of je nu te maken hebt met thuiswerkers, medewerkers in verschillende tijdzones, externe leveranciers of een volledig intern personeelsbestand, met Microsoft Teams kun je:

 • Informatie delen
 • Vergaderingen plannen
 • Veilig samenwerken aan bestanden

 

Met Microsoft Teams, onderdeel van Microsoft 365, benaderen we het werk op een meer menselijke manier door soepele communicatie en teamwork mogelijk te maken, waar en wanneer je maar wilt. Je team kan in realtime chatten, vergaderen en samenwerken en met de Office-apps op elk apparaat kunnen mensen overal werken. En dankzij 1 TB aan veilige OneDrive-opslag is het delen van grote bestanden geen probleem. De documenten die je nodig hebt, zijn altijd beschikbaar, waar je ze ook nodig hebt.

De meeste teams gebruiken gemiddeld zes verschillende tools om tijdens projecten samen te werken.
 

Ontdek de andere onderdelen waarin Microsoft 365 je organisatie kan ondersteunen in het gratis eBook hieronder:

Download het eBook:

Houd je team overal en altijd verbonden met Microsoft 365

 

We vinden dat technologie je medewerkers de vrijheid moet geven om vanaf elke locatie hun beste werk te doen en productief te zijn. Maar soms loopt de technologie die hun werk gemakkelijker moet maken juist in de weg.

Naarmate je bedrijf groeit, wordt de groei niet altijd ondersteund door de tools die je gebruikt om bestanden te delen, samen te werken en te communiceren. Ze kunnen dat zelfs tegenwerken

Bied je medewerkers de vrijheid om vanaf elke plek verbinding te maken en hun beste werk te leveren.

Ontdek in dit eBook onder meer hoe je bedrijf Microsoft 365 kan gebruiken om:

 • Je team de middelen te geven om vooruitgang te boeken bij het bereiken van hun doelen via een meer menselijke benadering voor thuiswerken
 • Te zorgen dat geen taken worden gemist en niet langer tijd wordt verspild door samenwerking, communicatie en het delen van bestanden in één app samen te voegen
 • Je data te beveiligen en je te beschermen tegen beveiligingsrisico’s zoals phishing, ransomware, spam en malware

 

houd-je-team-overal-en-altijd-verbonden-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback