Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Samsung komt in oktober met Windows RT-tablets

Samsung zal bij de lancering van Windows 8 direct een tablet uitbrengen met Windows RT.

Dat stellen diverse bronnen tegenover Bloomberg. De verwachting is dat Windows 8 in oktober uitkomt, ook in dit verhaal noemt een bron deze datum.

Het nieuwe besturingssysteem krijgt verschillende versies. Windows RT is de versie die specifiek gericht is op aanraakschermen. Het systeem ondersteunt voor het eerst ook tablets met een ARM-chip.

Vorige week maakte Hewlett-Packard (HP), de grootste pc-fabrikant wereldwijd, bekend dat het geen Windows RT-tablet zal gaan maken. Volgens de bronnen kiest Samsung hier dus wel voor. Het apparaat zou uitgerust worden met een Qualcomm Snapdragon-processor.

Surface

Er is de afgelopen weken veel te doen rond Windows 8-tablets nadat Microsoft zelf twee modellen met de naam Surface presenteerde. Het is voor het eerst dat het bedrijf zelf een pc gaat maken waarbij de hardware ook bij Microsoft ontwikkeld wordt. De stap zou diverse hardwarepartners in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Officieel hebben bedrijven als Acer, Asus en HP niet negatief op de stap gereageerd.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.