Dienst

 

OneDrive Banner

OneDrive voor Bedrijven is een persoonlijke online opslagruimte die bedoeld is voor het opslaan en ordenen van uw werkbestanden. U krijgt een opslagruimte van 1 TB per medewerker ter beschikking. Alle bestanden die u opslaat in OneDrive voor Bedrijven zijn aanvankelijk privé (alleen u kunt ze zien), tenzij u besluit ze te delen. OneDrive voor Bedrijven is een standaard onderdeel van SharePoint.
 
 
 

 
 
onedrive-1

Altijd en overal


Met OneDrive voor Bedrijven heeft u uw werkbestanden altijd en overal bij. Door uw bestanden te synchroniseren kunt u uw werkbestanden altijd benaderen, ongeacht uw internetverbinding.

OneDrive voor Bedrijven is online via iedere desktop en laptop te bereiken, en via de app op iedere tablet en smartphone.

Doordat OneDrive voor Bedrijven een Cloudproduct is heeft u altijd op ieder apparaat de meest recente versies van uw werkbestanden bij u.

 
 
 
 
 

Eén plek om samen te werken


Deel uw bestanden veilig met collega´s, zakenpartners, of zelfs met je klanten. U kunt gemakkelijk beheren wie bestanden kunnen inzien en bewerken.

OneDrive voor Bedrijven is volledig geïntegreerd met Office, zodat je bestanden gemakkelijk met anderen in realtime kunt maken, bewerken en beoordelen, en zelfs op Yammer kunt bespreken.

Dankzij versiebeheer ben je ervan verzekerd dat iedereen met het meest recente document werkt, terwijl je vorige versies kunt bekijken en er naar kunt verwijzen als dat nodig is. En als het zover is kun je een naadloos beoordelings- en goedkeuringsproces beginnen.

 
 
OneDrive2
 
 
 
 
 
 
 
onedrive-4
 

Beheer & Security


OneDrive voor Bedrijven is een onderdeel van de samenwerkings- en productiviteitshulpmiddelen van Microsoft Office 365 in de Cloud.

Het beheren van OneDrive voor Bedrijven is gemakkelijk. Dankzij het beheerportaal van Office 365, dat vanaf overal toegankelijk is, kunt u de opslagcapaciteit, gebruikers en instellingen beheren.
Bovendien heeft u de vrijheid om oplossingen op locatie te mixen met OneDrive voor Bedrijven in de cloud.

Uw bestanden zijn van uzelf, OfficeGrip bewaakt ze en beschermt uw privacy.
OneDrive voor Bedrijven wordt steeds door ons team verbeterd, zodat wij een hoogbeveiligde cloud-productiviteitsdienst kunnen bieden, die voldoet aan strenge normen in de bedrijfstak op het gebied van naleving.

 
[et_bloom_inline optin_id=”optin_10″]