OfficeGrip_logo

Volgende generatie Microsoft Surface aangekondigd

In New York is gisteren de volgende generatie Microsoft Surface aangekondigd met twee nieuwe tablets: de Surface 2 en de Surface Pro 2. De nieuwe Surfaces zijn vanaf 22 oktober beschikbaar in 22 landen, waaronder ook Nederland. De nieuwe Surfaces zijn te koop bij de geselecteerde verkooppunten; BAS (MyCom en Dixons), MSH (MediaMarkt en Saturn), Paradigit, Staples en via MicrosoftStore.com. De pre-orders zijn mogelijk vanaf 14.00 vanmiddag. 

De Surface 2 is sneller, lichter, dunner en beschikt over nieuwe updates, waaronder een verlenging van de accuduur, verbetering van het display en de cameraresolutie. Zowel de Surface 2 als de Surface Pro 2 is met de kickstand in twee standen te gebruiken, waardoor de Surface prettig op schoot of op bureau te gebruiken is.

Dankzij de verbeteringen in Windows 8.1 RT en Windows 8.1 Pro kunnen de twee tablets tot slot nog beter afgestemd worden op de persoonlijke wensen van de gebruiker. Ook ontvang je bij de Surface 2 gratis ongelimiteerde Skype WiFi en 200 GB gratis SkyDrive opslag voor twee jaar.

Het Surface portfolio wordt daarnaast uitgebreid met een aantal nieuwe accessoires die de gebruikerservaring van je Surface optimaliseren. Het docking station, de auto oplader en de wireless adapter zijn nog niet in Nederland beschikbaar.

Deel dit artikel

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!