Bouw & Vastgoed

banner-bouw-vastgoed
De Bouw & Vastgoed sector is een sector welke de laatste jaren erg in beweging is. Om op deze beweging te kunnen inspelen is het van belang dat de ICT-omgeving flexibel is zodat deze meegaat in de beweging waar uw organisatie in zit. OfficeGrip biedt daarom voor de & Vastgoed sector een flexibele schaalbare ICT-oplossing welke iedere maand te wijzigen is.

Stay in Touch

In de Bouw & Vastgoed sector is het gebruikelijk dat uw medewerkers geregeld op verschillende locaties aanwezig zijn. Het is van belang dat uw medewerkers ongeacht locatie, apparaat of internetverbinding bereikbaar zijn. Met Skype voor Bedrijven biedt OfficeGrip een oplossing die het mogelijk maakt om altijd en overal medewerkers te verbinden via chat, spraak of video.

Locatie onafhankelijk

Het werken op verschillende locaties biedt behalve het verbonden blijven meerdere uitdagingen met zich mee. Medewerkers hebben ongeacht locatie, apparaat of internetverbinding de tools nodig om productief te zijn. OfficeGrip biedt met Office365 een platform waarmee medewerkers altijd en overal productief kunnen zijn.