OfficeGrip_logo

ICT-oplossingen voor de bouw en vastgoed

Een goede ICT-omgeving voor de bouw en vastgoed sector zorgt voor een efficiënte werkplek. Maak het voor werknemers mogelijk om sneller en efficiënter te werken met de juiste ICT-omgeving.

De perfecte ICT-omgeving voor de bouw en vastgoed sector

Een ICT-omgeving moet duidelijk en flexibel genoeg zijn voor een bedrijf. Met een goede infrastructuur verhoog je namelijk de productiviteit van jouw werknemers. Dit zorgt ervoor dat er meer tijd beschikbaar komt voor belangrijke zaken.

Met een moderne ICT-omgeving wordt het voor de bouw en vastgoed sector mogelijk om vanaf verschillende plekken toegang te hebben. Binnen de branche wordt er namelijk vaak op verschillende locaties gewerkt. Met een moderne ICT-omgeving maak je het makkelijker om vanaf elke locatie toegang te hebben tot werkgegevens. 

ICT voor de bouw
ICT oplossingen voor de bouw

Microsoft Teams voor de bouw en vastgoed branche

Met Microsoft Teams wordt het mogelijk voor de bouw en vastgoed branche om op een veilige manier contact te behouden. Werknemers kunnen snel contact opnemen en belangrijke gegevens delen in één omgeving.

Microsoft Teams heeft speciale functionaliteiten voor de bouw en vastgoed branche. Denk dan aan een omgeving voor het maken van een planning en een walkie talkie functie. Het wordt met Microsoft Teams makkelijker om contact te behouden met elkaar.

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met de ICT-oplossingen van Microsoft 365 haalt de bouw en vastgoed sector een robuust platform in huis. De Microsoft Office apps zijn veelal bekende apps, waardoor de bouw en vastgoed sector direct aan de slag kan. Deze apps integreren met de cloud, waardoor gegevensverlies verleden tijd is.

ICT voor het onderwijs

Gegevens beveiligen staat centraal

Een ICT-omgeving voor de bouw en vastgoed sector moet betrouwbaar en veilig zijn. In Microsoft 365 zijn er verschillende mogelijkheden om de omgeving optimaal te beschermen. Dit gebeurt allemaal vanuit één centraal punt.

ICT Partner voor de bouw en vastgoed sector

OfficeGrip als partner

Planning

Probleemloos shifts beheren

Maak probleemloos planningen en deel deze met het team. Deze planningen zijn direct zichtbaar in Microsoft Teams, waardoor werknemers deze gemakkelijk snel en gemakkelijk kunnen raadplegen. Programma’s zoals Kronos, BlueYonder en AMiON worden ondersteund binnen de planner.

Bouw en vastgoed planning
Bouw en vastgoed taken Microsoft Teams

Taken

Maak snel opdrachten aan

Met taken in Microsoft Teams kunnen opdrachten snel en gemakkelijk worden toegewezen aan een afdeling of een specifiek persoon. Werknemers kunnen deze taken oppakken en opmerkingen toevoegen. Dit allemaal vanuit een digitale omgeving.

Communicatie

Betrek werknemers bij de organisatie

Maak het voor werknemers mogelijk om op de hoogte te blijven van het laatste bedrijfsnieuws. Op deze manier worden werknemers beter betrokken bij de organisatie.

Bouw en vastgoed
Bouw en vastgoed

Minder complexiteit

Versimpel de ICT-omgeving

Met Microsoft 365 wordt de ICT-omgeving binnen de bouw en vastgoed sector versimpeld. De complete infrastructuur wordt namelijk ondergebracht in één centraal systeem, waardoor het makkelijker en gebruiksvriendelijker wordt. 

ICT partner voor de bouw en vastgoed sector

OfficeGrip als Business partner

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de bouw en vastgoed sector met de nieuwste ICT-technologieën. De bouw en vastgoed sector profiteert van een goede ICT-omgeving, omdat het zorgt voor een hogere efficiëntie binnen de organisatie.

OfficeGrip bouw en vastgoed

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft de bouw en vastgoed sector toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag is er altijd toegang tot gegevens.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

SharePoint

Eén centrale opslagplek

SharePoint maakt het mogelijk om één centrale opslagplek te hebben voor de complete organisatie. Met SharePoint maakt iedere werknemer gebruik van de meest recente versies, waardoor overbodige kopieën worden voorkomen. Dit wordt aan de hand van gebruikersrechten ingericht.

SharePoint voor het onderwijs
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business hebben werknemers in de bouw en vastgoed branche een persoonlijke opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een privé opslagruimte, waardoor werknemers op een simpele manier documenten kunnen opslaan en veilig houden.

Microsoft Office apps

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers bekend terrein. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos samen met elkaar.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.








    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: