OfficeGrip_logo

Educatie

De Educatie sector is voor een groot deel afhankelijk van ICT. Dit geldt zowel voor de instelling zelf als voor haar studenten. OfficeGrip biedt een platform waarbij zowel de instelling als haar studenten gebruik kunnen maken van dezelfde productsuite. Daarnaast maken de studenten gebruik van een productsuite die ze kennen en welke altijd up-to-date is. Het verschil tussen de producten die studenten thuis gebruiken en welke ze aangeboden krijgen vanuit de opleidingsinstantie is hierdoor nihil, wat de effectiviteit ten goede komt.

Kosten efficiënt

OfficeGrip biedt haar oplossingen voor de Educatie sector aan tegen speciale tarieven. Omdat al onze toekomstige medewerkers voortkomen uit de Educatie sector is het voor instellingen binnen deze sector mogelijk om alle producten en diensten van OfficeGrip af te nemen tegen gunstige tarieven.

Bring your own Device

De Educatie sector wordt meer dan iedere andere sector geconfronteerd met de Bring your own Device trend. Om aan deze trend te voldoen biedt OfficeGrip organisatie in de Educatie sector een platform aan diensten welke op ieder apparaat te zijn benaderen, of dit nu een laptop, desktop, tablet of smartphone is.