OfficeGrip_logo

ICT-oplossingen voor de Non-Profit

De Non-Profit sector vervult een belangrijke positie binnen onze samenleving. Bij OfficeGrip ondersteunen wij de Non-Profit met ICT-oplossingen tegen een gunstig tarief.

Een passende ICT-omgeving voor de Non-Profit

Bij OfficeGrip vinden wij de Non-Profit sector enorm belangrijk. Wij denken graag met uw organisatie mee en zetten verschillende middelen in om te helpen uw missie te verwezenlijken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van hardware en software, zodat u zich kunt focussen op uw missie. 

Wij creëren een veilige, betrouwbare en kostenefficiënte werkplek voor de Non-Profit sector. Dit doen wij met de voordelige mogelijkheden van Microsoft 365.

Non-profit Microsoft 365
Accountantskantoren traditionele file server

Eén kostenefficiënte oplossing

OfficeGrip biedt haar oplossingen voor de Non-Profit sector aan tegen speciale tarieven. Wij vinden het namelijk belangrijk om de Non-Profit zo goed mogelijk te ondersteunen in haar missie. Wij gebruiken hier speciale type licenties voor, waardoor u als Non-Profit tegen een gunstig tarief profiteert van een moderne werkplek. Met een moderne werkplek wordt er binnen de organisatie efficiënter gewerkt, waardoor er meer tijd beschikbaar komt voor belangrijke taken.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Met een moderne werkplek maakt u gebruik van een uiterst veilige werkomgeving. Toegang tot gegevens worden op basis van rechten toegekend en de moderne werkplek is geschikt voor gevoelige klantgegevens. De uitgebreide beveiligingsmogelijkheden zorgen ervoor dat alle data optimaal wordt beveiligd. 

ICT Non-Profit

Benieuwd naar alle ICT-oplossingen speciaal voor de Non-Profit?

Bekijk alle mogelijkheden voor de Non-Profit in ons eBook.

ICT Partner voor de Non-Profit

OfficeGrip als Business partner

Efficiënter werken

Hogere efficiëntie binnen de Non-Profit

Bij OfficeGrip implementeren wij ICT-oplossingen die onze partners helpen efficiënter te werken. Voor de Non-Profit betekent dit dat er meer tijd beschikbaar komt voor belangrijkere werkzaamheden. Op deze manier worden de beschikbare middelen optimaal ingezet.

IT-oplossing accountancy
Accountancy IT Training

Complete ondersteuning

Ons adoptie & change management traject

Met ons adoptie & change management traject ondersteunen wij organisaties van begin tot eind. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem brengt verandering in uw organisatie. Bij OfficeGrip helpen wij de Non-Profit om optimaal gebruik te maken van de nieuwe omgeving.

Lagere tarieven

Een kostenefficiënte oplossing

Microsoft 365 heeft speciale tarieven voor de Non-Profit sector. Dit zorgt ervoor dat de moderne werkplek een kostenefficiënte oplossing is. Alle applicaties worden met Microsoft 365 geïntegreerd in één omgeving, waardoor de complexiteit wordt verlaagd. Dit bespaart kosten en zorgt voor een efficiëntere werkomgeving.

Kosten efficiënte oplossing MS 365
Microsoft 365 Accountancy

Flexibel

Snel op- en afschalen in Microsoft 365

In de Non-Profit kan er veel gebruik worden gemaakt van een flexibele schil. Dit zorgt ervoor dat er regelmatig op- en afgeschaald moet worden met licenties. Met Microsoft 365 voor de Non-Profit wordt het eenvoudig om snel mensen toe te voegen of af te schalen binnen de moderne werkplek.

ICT partner voor de Non-Profit

OfficeGrip als Business partner

Bij OfficeGrip ondersteunen wij verschillende branches optimaal met hun ICT-omgeving. Wij denken graag met uw organisatie mee en implementeren onze oplossingen zo efficiënt mogelijk.

ICT specialist Accountancy

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.
Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in één omgeving

Met Microsoft Teams wordt alle interne communicatie in één systeem gezet, waardoor korte vragen niet meer in de e-mailboxen belanden. Deel document gemakkelijk met collega’s door deze via de chat te sturen of maak gebruik van de vergadermogelijkheden.

Microsoft Teams T-Mobile
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een persoonlijke opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een privé opslagruimte, waardoor werknemers op een simpele manier documenten kunnen opslaan en veilig houden.

Microsoft Office apps

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers bekend terrein en door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos samen.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: