OfficeGrip_logo

Microsoft cloud expert

Bij OfficeGrip helpen wij partners het maximale uit hun ICT-omgeving te halen. Bekijk onze diensten of neem contact op met onze adviseurs.

Een moderne werkplek

Microsoft 365 als de basis

Met een moderne werkplek wordt het mogelijk om op een veilige manier vanaf elke locatie te werken. Deze moderne werkplek wordt compleet naar wens ingericht, waardoor het optimaal aansluit bij uw organisatie. 

De moderne werkplek wordt aan de hand van een Microsoft 365 omgeving gemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie toegang heeft tot Microsoft Teams, SharePoint, Outlook, Microsoft Office apps en nog veel meer.

Bij OfficeGrip maken wij de moderne werkplek op maat voor partners. Elk bedrijf werk namelijk anders en heeft een andere omgeving nodig. Om het maximale uit de moderne werkplek te halen is het belangrijk deze zo goed mogelijk in te richten.

OfficeGrip wat doen wij

Migratie mogelijkheden

Bij OfficeGrip helpen wij organisaties te migreren naar de cloud. Bekijk hier welke migratie mogelijkheden wij onder andere aanbieden:

Toonaangevend adoptieproces

Verandering binnen de organisatie

Bij OfficeGrip begrijpen wij dat veranderingen lastig kunnen zijn. Het gaat niet alleen om een systeemverandering, maar ook om een gedragsverandering. Het succesvol implementeren van een nieuwe ICT-omgeving is één stap, maar het trainen en begeleiden van werknemers mag ook zeker niet worden vergeten.

Wij hebben daarom een compleet adoptieproces ontwikkeld om uw organisatie succesvol te laten starten met een nieuwe ICT-omgeving. Binnen dit adoptieproces staat de eindgebruiker centraal. Dit zijn tenslotte de personen die deze nieuwe omgeving moeten gaan gebruiken.

OfficeGrip adoptie

Onderdelen van ons adoptieproces

Ons adoptieproces is een belangrijk onderdeel binnen OfficeGrip. In hoofdlijnen bestaat dit proces uit de volgende onderdelen:

Beveiliging

Een belangrijk onderdeel

Gegevensbeveiliging is een van de belangrijkste onderdelen in ons proces. Veiligheid van onze assets en onze klanten is één van onze kernprioriteiten binnen ons bedrijf.

Wij adviseren onze partners en implementeren de nieuwste beveiligingstechnieken, met minimale impact op de eindgebruikers. Op deze manier beschermen wij organisaties tegen dreigingen van buitenaf.

In samenwerking met Microsoft hebben wij een aantal beveiligingsplannen ontwikkeld. Deze vormen de basis voor de beveiliging die wij implementeren bij onze partners.

ICT Non-Profit

Beveiliging staat centraal

Ons adoptieproces is een belangrijk onderdeel binnen OfficeGrip. In hoofdlijnen bestaat dit proces uit de volgende onderdelen:

Uitgebreide ondersteuning

Onze support medewerkers staan voor u klaar

Onze supportdesk medewerkers zijn ervaren, door Microsoft gecertificeerde technici die uw problemen kunnen oplossen. De supportdesk medewerkers worden intensief getraind en bezitten de benodigde kennis om u te helpen met uw ICT-omgeving.

De supportdesk houdt intensief uw omgeving in de gaten op verdachte activiteiten. Uw ICT-omgeving wordt tijdig van de nieuwste updates voorzien, waardoor uw omgeving optimaal beschermd blijft.

Met onze supportdesk blijft uw omgeving beveiligd, up-to-date en beschikbaar voor uw organisatie. Op deze manier kunt u zorgeloos werken aan uw kerntaken.

OfficeGrip support

Ondersteuning van uw organisatie

Bij OfficeGrip leveren wij uitgebreide ondersteuning voor uw organisatie. Wij bieden onder andere op de volgende onderdelen extra ondersteuning:

Contact

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: