OfficeGrip_logo

Over OfficeGrip

“De beste ICT Partner voor het MKB zijn” – daar doen wij het voor. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven te groeien door ondersteuning te bieden op het gebied van software en hardware implementaties. Zo helpen wij onze business partners het meeste uit hun ICT-omgeving te halen.

Waarom OfficeGrip

OfficeGrip ICT partner

Afspraak is afspraak

Bij OfficeGrip komen wij onze afspraken na. Duidelijke communicatie naar een business partner is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Onze focus ligt op de lange termijn relaties met onze partners, om deze zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Ons motto is daarom: “underpromise, overdeliver”.

Betrokkenheid

Bij OfficeGrip zijn wij betrokken bij onze partners. Elke organisatie zit anders in elkaar en vraagt om een ander implementatie- en adoptietraject. OfficeGrip implementeert daarom alle systemen op basis van uw wensen en behoeftes. Op deze manier kunnen wij bijdragen aan het succes van onze business partners.

OfficeGrip ICT implementatie partner
OfficeGrip ICT lifelong learning

Lifelong learning

De technologie om ons heen verandert steeds sneller. Dit zorgt ervoor dat wij als organisatie elke dag onze deskundigheid verbeteren. Ons personeel wordt opgeleid om met de nieuwste producten en diensten te werken. Zo weten wij zeker dat we uw organisatie altijd kunnen voorzien van de nieuwste technologieën. 

Golden goal

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Bij OfficeGrip zijn wij hier dagelijks mee bezig. Wij focussen ons op lange termijn relaties met onze business partners. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij meer dan 450 partners geholpen hebben met hun ICT-omgeving sinds 2005!

0 +
Medewerkers
0 +
Business Partners
0 +
Werkplekken

Benieuwd of wij u kunnen helpen?

Bekijk onze producten of neem contact met ons op.

Wat doen wij

Cloud migratie

Cloud migratie

We zijn steeds vaker onderweg en werken vanuit verschillende plekken. Met een cloud migratie heeft uw personeel altijd toegang tot de werkomgeving. Een cloud omgeving zorgt voor lagere en voorspelbare kosten, veiligheid en een efficiëntie boost voor uw organisatie.

Productiviteit

Het verbeteren van de productiviteit is een belangrijk onderdeel van een organisatie. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven met de beschikbare middelen productiever en efficiënter te werken. Wij ondersteunen bedrijven door verschillende trainingssessies, floorwalk trajecten en support mogelijkheden. Zo worden de nieuwe systemen optimaal benut.

Beveiliging

Beveiliging

Een goed beveiligde ICT-omgeving is cruciaal voor uw organisatie. Bij OfficeGrip is de beveiliging van een cloud omgeving topprioriteit. Toegang wordt op basis van rechten toegekend en uw omgeving wordt beveiligd met de nieuwste technologieën. Wij trainen ook het personeel om gevaren en phishing te herkennen. Zo wordt uw online omgeving veilig gehouden.

Adoptie

Het gaat niet meer om een systeemverandering, maar om een gedragsverandering. Een nieuwe werkwijze aanleren kan als lastig worden ervaren binnen een organisatie. Bij OfficeGrip brengen wij uw organisatie in kaart en werken wij met persona’s en scenario’s. Zo kunnen wij per scenario kijken waar er extra ondersteuning nodig is.

Adoptie

De geschiedenis van OfficeGrip

2005
In 2005 wordt het eigen Shared Service platform ontwikkeld onder leiding van Jacob-Jan van der Steur.
2006-2007
In 2006 is onze eerste business partner live gegaan: Sportservice Zuid-Holland. Dit is het begin van de groei die OfficeGrip meemaakt. In de periode van 2006 tot 2007 maakt OfficeGrip een explosieve groei door. Voor het einde van 2007 is de mijlpaal van 1000 gebruikers behaald.
2013-2014
OfficeGrip groeit hard en krijgt een extra vestiging in Roosendaal. De afdelingen sales, administratie en marketing zijn vanaf 2014 gevestigd in Roosendaal
2016-2017
In 2016 is de afdeling productivity onstaan. Deze afdeling zorgt voor een succesvolle start met de nieuwe systemen. In 2017 hebben wij onze 450ste business partner mogen verwelkomen.
2018
De afdeling adoptie is opgezet om partners beter te kunnen ondersteunen bij de adoptie van nieuwe systemen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor trainingen en het geven van floorwalk sessies.
2021
Sinds 2021 hebben wij meer dan 80 medewerkers in dienst. Dit om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Contact

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.


    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: